Λιάγκας – Σκορδά κρατούν την πρωτιά στην τηλεθέαση

Τι έδειξαν οι μετρήσεις για την εκπομπή του Μάρκου Σεφερλή το πρωί της Τρίτης;

Από τη μέρα που κατάφεραν να γυρίσουν το παιχνίδι υπέρ τους, ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά δεν επέτρεψαν στον Μάρκο Σεφερλή να επιστρέψει στην πρώτη θέση. Το ζευγάρι του ΑΝΤ1, κρατώντας τη συνταγή της επιτυχίας των προηγούμενων ετών και μετά από απαραίτητες τονωτικές ενέσεις ανανέωσης, ξανακέρδισε τους τηλεθεατές και επανέφερε το χαμόγελο στο κανάλι του Αμαρουσίου.

Το πρωί της Τρίτης, το «Πρωινό» σημείωσε μέσο όρο στο σύνολο 30,3%, ξεπερνώντας σε μισάωρο ακόμα και το 37%! Στο δυναμικό κοινό, η εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά έφτασε στο 29,5%.

Απέναντι, ο Μάρκος Σεφερλής και η παρέα του δίνουν τη μάχη τους με τον δικό τους τρόπο, φιλοδοξώντας να πάρουν πίσω το μερίδιο εκείνο από την πίτα που θα τους επιτρέψει να πανηγυρίσουν και πάλι. Χθες, το «Mega με μία» δεν ξεπέρασε το 22,9% στο γενικό σύνολο. Στο δυναμικό κοινό η εκπομπή του Μάρκου κινήθηκε υψηλότερα, στο 27,1%. Το καλύτερο σκορ για το Mega ήρθε μεταξύ 11:00 – 11:30 και ήταν 32,1%.

Ο δρόμος είναι μακρύς για τους δύο αντιπάλους και το παιχνίδι μέχρι τώρα έκρυβε πολλές ανατροπές. Για να ξεκαθαρίσει το τοπίο θα πρέπει να διαλυθεί η ομίχλη και αυτό δεν πρόκειται να γίνει πριν φύγει ο χειμώνας…

Γιώργος Σκρομπόλας

*Τα στοιχεία τηλεθέασης αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης