Λιάγκας – Σκορδά: Η τηλεθέαση του δυναμικού κοινού τους ανήκει

Στην κορυφή των προτιμήσεων των νέων βρίσκεται το Πρωινό mou...

Αναμφισβήτητα είναι το πλέον δυνατό ζεύγος στην τηλεόραση που για δύο ολόκληρες σεζόν δεν βρέθηκε αντίπαλος που να μπόρεσε να τους στερήσει την πρωτιά. Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα δυνατό τρίωρο στην πρωινή ζώνη του MEGA και να συνεχίσουν δυναμικά στην τρίτη σεζόν. Φέτος, σε ένα τελείως διαφορετικό περιβάλλον, με έντονη ειδησεογραφία, η ψυχαγωγική εκπομπή του καναλιού της Μεσογείων, κερδίζει πάλι το κοινό της και με μεγάλη άνεση…

Στην εκπομπή της Τετάρτης, στο σύνολο των τριών ωρών, το Πρωινό mou σημείωσε μέσο όρο τηλεθέασης 30,4% και άφησε αρκετά πιο πίσω τον Γιώργο Παπαδάκη μεταξύ 10:00 – 11:00.

Και αν τα συγκεντρωτικά νούμερα τηλεθέασης θεωρούνται υψηλά, τότε τα νούμερα που σημειώνει η εκπομπή στο δυναμικό κοινό, ηλικίες 15 – 44, ξεπερνούν κάθε προσδοκία! Κατά τη διάρκεια της χθεσινής εκπομπής ξεπέρασαν ακόμα και το 40%, στην αναλυτική τηλεθέαση ανά τέταρτο.

Η Φαίη, ο Γιώργος και η παρέα τους, μπορεί να άργησαν να επιστρέψουν, ήρθαν όμως για να κρατήσουν τα πρωινά του MEGA ψηλά και να χαρίσουν χαμόγελα αισιοδοξίας στους τηλεθεατές.

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης

Διαβάστε ακόμα:

Τι τηλεθέαση έκανε το προτελευταίο Τσαντίρι της χρονιάς;