Λιάγκας-Σκορδά: Ετοιμάζουν την προίκα του μπέμπη τους

Τι αποχωρίστηκε η Φαίη προκειμένου να προφυλαχτεί και να μην πάθει τίποτα το μωράκι της;

Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη ΣΚορδά έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό τις προετοιμασίες για τον ερχομό του μπέμπη τους.
''Αν και έχουν ακόμη αρκετό χρόνο για τη γέννηση του μικρού, άρχισαν να κοιτάζουν από τώρα στα καταστήματα με παιδικά έπιπλα, για τη διακόσμηση του δωματίου του που θα είναι φυσικά σε γαλάζιες αποχρώσεις. Αν όλα πάνε καλά με την προετοιμασία του νέου τους σπιτιού στην περιοχή της Βούλας θα μετακομίσουν εκεί πριν από τη γέννηση του γιου τους και όχι τα Χριστούγεννα όπως υπολόγιζαν'', αποκαλύπτει φίλος του ζευγαριού στο περιοδικό ΟΚ!

Η παρουσιάστρια βρίσκεται στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της κι έχει πάρει ήδη πέντε κιλά. ''Τον τελευταίο καιρό η Φαίη προσπαθεί να αλλάξει τις διατροφικές της συνήθειες, δηλαδή να μην τρώει μία φορά την ημέρα όπως συνήθιζε, αλλά να τηρεί τα καθημερινά τρία γεύματα. Είναι αρκετά προσεχτική με τη διατροφή της, αποφεύγει να ξενυχτά και επιδιώκει να κοιμάται ένα πλήρες οκτάωρο καθημερινά'', δηλώνει η ίδια πηγή.

Και συνεχίζει: ''Μάλιστα, αν και λατρεύει τον γάτο της τον Πρινς που της έχει κάνει δώρο ο Γιώργος, για λόγους προφύλαξης κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, αποφάσισε να τον αποχωριστεί και να τον στείλει στους γονείς της''.

Διαβάστε περισσότερα στο Tlife.gr