Λιάγκας – Σκορδά: Χτύπησε κόκκινο η τηλεθέαση στην πρεμιέρα

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις για το "Πρωινό"

Σαν να μην πέρασε μια μέρα, η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας επέστρεψαν για μια ακόμα σεζόν στις οθόνες μας το πρωί της Δευτέρας. Και όμως πέρασαν σχεδόν τρεις μήνες από το καλοκαιρινό «αντίο» της εκπομπής. Τρεις μήνες που φαίνεται ότι έδωσαν στο ζευγάρι και στους συνεργάτες του «Πρωινό», παλιούς και νέους, όλο το χρόνο που χρειάζονταν ώστε να βγουν στον αέρα πιο ολοκληρωμένοι, άνετοι, φρέσκοι, δυναμικοί και έτοιμοι να κατακτήσουν και φέτος το τηλεοπτικό κοινό.

Αν και ο βασικός τους αντίπαλος, το πρωινό του MEGA με τον Μάρκο Σεφερλή, θα βγει στον αέρα την επόμενη εβδομάδα, τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωσαν ο Γιώργος και η Φαίη στην πρεμιέρα δείχνουν ότι η εκπομπή του ΑΝΤ1 έχει όλες τις προδιαγραφές ώστε να βρεθεί στην κορυφή και τη φετινή σεζόν.

Στο γενικό σύνολο το «Πρωινό» συγκέντρωσε το 40,6% του τηλεοπτικού κοινού, φτάνοντας ακόμα και στο 45,2% μεταξύ 11:00 – 11:30. Οι αντίπαλες ενημερωτικές εκπομπές υποχώρησαν κατά πολύ και περιορίστηκαν στο 10,3% το «Live U» και στο 10,5% το «Τώρα» .

Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά πήραν μαζί τους και το δυναμικό κοινό, καθώς στις ηλικίες 15-44 η εκπομπή σημείωσε μέσο όρο τηλεθέασης 42%, αγγίζοντας ακόμα και το 47,6%! Να σημειώσουμε ότι μεταξύ 10:00 – 10:30, η εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή που βρέθηκε απέναντι από το ζευγάρι του ΑΝΤ1, κατάφερε να κρατήσει μαζί της το 27,3% στο δυναμικό κοινό, έναντι του 33,6% που προτίμησε το «Πρωινό»

Οι πρωινές μάχες μόλις ξεκίνησαν και ο δρόμος για τους μονομάχους θα είναι μακρύς. Αν θα έχει ανατροπές ή όχι… ο χρόνος θα απαντήσει.

Γιώργος Σκρομπόλας

*Τα στοιχεία τηλεθέασης αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων

Διαβάστε ακόμα:

Ο Λιάγκας άρπαξε και φίλησε την Ελένη Βαΐτσου!
 
Λιάγκας για Μαίρη Φειδά: «Ιλαροτραγωδία»!
 
Η απάντηση της Βίκυς Χατζηβασιλείου στο σχόλιο «κέρινη»

Το Πρωινό: Η Χάλι Γκάλι μουσικοχορευτική πρεμιέρα των Λιάγκα – Σκορδά