Λιάγκας – Σκορδά: Ανέτρεψαν τα δεδομένα στην τηλεθέαση

Πέρασαν μπροστά από τον Μάρκο Σεφερλή - Σκληρή μάχη στο δυναμικό κοινό

Λίγο πριν ολοκληρώσουν την τρίτη εβδομάδα καθημερινών μονομαχιών στην πρωινή ζώνη, ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά έκαναν την ανατροπή. Το κλείσιμο της ψαλίδας των τελευταίων ημερών μεταξύ των δύο αντίπαλων εκπομπών, κατάφερε χθες να «γυρίσει» το παιχνίδι υπέρ του ΑΝΤ1 και να στείλει το «Πρωινό» στην πρώτη θέση του πίνακα τηλεθέασης της Nielsen.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος και η Φαίη σημείωσαν την Πέμπτη στο γενικό σύνολο 32,3%, αφήνοντας τον Μάρκο Σεφερλή έξι μονάδες πίσω, στο 26,1%. Το «Πρωινό» κινήθηκε σχεδόν στο σύνολο της διάρκειάς του πάνω από το 30% φτάνοντας μέχρι και 36,2%, ενώ ο Μάρκος δεν ξεπέρασε το 29,5%.

Στο δυναμικό κοινό, το «Mega με μία» κατάφερε έστω και οριακά να κρατήσει την πρωτιά με 29,4%, έναντι του 28,3% που συγκέντρωσε το Πρωινό. Ωστόσο, η εκπομπή του ΑΝΤ1 πέτυχε υψηλότερη τηλεθέαση σε δύο ημίωρα, ξεπερνώντας το 35%.

Φαίνεται πως ο νέος είναι ωραίος, αλλά ο παλιός είναι αλλιώς. Το κοινό έχει να επιλέξει ανάμεσα σε δύο διαφορετικές τηλεοπτικές προτάσεις ψυχαγωγίας. Ποια θα είναι η τελική ετυμηγορία; Ο χρόνος -και είναι πολύς- θα δείξει…

Γιώργος Σκρομπόλας

*Τα στοιχεία τηλεθέασης αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης