Λιάγκας κατά Πάολα: «Το μήλο κάτω από τη μηλιά»

Νέες βολές του παρουσιαστή κατά της τραγουδίστριας για την επιλογή της να χορέψει μαζί με την ανήλικη κόρη της στην πίστα του νυχτερινού κέντρου που εμφανίζεται.

Με τίτλο: «Το μήλο κάτω από τη μηλιά», ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από το editorial του στη Real life, εξαπολύει νέα επίθεση στην Πάολα, χωρίς ωστόσο να την κατονομάζει, με αφορμή πρόσφατα πλάνα που έδειχαν τη δημοφιλή τραγουδίστρια να χορεύει τσιφτετέλι μαζί με την ανήλικη κόρη της Παολίνα, ξημερώματα, στην πίστα του μαγαζιού που εργάζεται.

Ο Γιώργος Λιάγκας γράφει:

«Έβλεπα προχθές ένα εντεκάχρονο παιδί να λικνίζεται υπό τους ήχους του τσιφτετελιού στις 3 τα ξημερώματα σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης. Εμένα δεν μου ταιριάζει αισθητικά -και αυτό δεν σημαίνει ότι επειδή εμένα δεν μου αρέσει, δεν είναι και σωστό- η εικόνα όλων όσοι συνωστίζονται στις πίστες νυχτερινών μαγαζιών και ιδροκοπημένοι και μεθυσμένοι χορεύουν ο ένας κυριολεκτικά πάνω στον άλλο προσπαθώντας να βγάλουν φωτογραφία με τον καλλιτέχνη αισθητικά δεν μου ταιριάζει. Αντιλαμβάνομαι όμως ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκτονωθεί όπως επιθυμεί και να διασκεδάσει με όποιον τρόπο θέλει -στο βαθμό που δεν κάνει κάτι παράνομο. Αστυνομία αισθητικής δεν πρόκειται -και ορθώς- να υπάρξει. Το πρόβλημα προκύπτει όταν επιβάλλεις τον δικό σου τρόπο διασκέδασης στο ανήλικο παιδί σου. Το περιβάλλον, η κάπνα, ο ήχος, η κατάσταση των γύρω, το φλερτ και η περιρρέουσα ατμόσφαιρα, δεν νομίζω να είναι περιβάλλον στο οποίο πρέπει να εκθέτουμε το ανήλικο παιδί μας».

«Ούτε ηθικολόγος είμαι ούτε κήνσορας, ούτε καλός γονιός προσπαθώ να το παίξω. Ίσα-ίσα, στην καθημερινότητά μου και εγώ ανακαλύπτω λάθη που κάνω ή λέω στο Γιάννη. Απλώς, επειδή και πάλι θα πω ότι το μεγάλωμα ενός παιδιού είναι ό,τι πιο σοβαρό μπορεί να κάνει κάποιος στη ζωή του, προβληματίζομαι για το μέλλον της σημερινής γενιάς και για το πώς θα απαγκιστρωθεί από τα λάθη και τις αγκυλώσεις της δικής μας».

Διαβάστε ακόμα:

Τρελός καυγάς στο Πρωινό mou για την Πάολα: «Εγώ θα ντρεπόμουν…»