Λεό Πατίτσας:Θέλω να δημιουργήσω αυτοκρατορία

Διαβάστε τι είπε για τη Μαριέττα Χρουσαλά και τις επιχειρήσεις του,στην πρώτη του συνέντευξη μετά το...σήριαλ "Αβέρωφ".

Η συνέντευξη πραγματοποιήθηκε στο περιοδικό «ΝΕΟ» που κυκλοφορεί στην Αμερική τα τελευταία 5 χρόνια και διαβάζεται από όλη την ομογένεια. Σύμφωνα με την εφημερίδα Πρώτο Θέμα, στη φωτογράφηση για το περιοδικό συμμετείχε όλη η οικογένεια, αλλά τη συνέντευξη την έδωσαν ο Λεό και ο αδελφός του, Φιλήμων.

Στη συνέντευξη ο Λεό μίλησε τόσο για την οικογενειακή επιχείρηση όσο και για την αγαπημένη του σύζυγο Μαριέττα. Βέβαια δεν έγινε καμμία αναφορά στο πάρτυ στο Αβέρωφ που είχε απασχολήσει τα μέσα ενημέρωσης το καλοκαίρι.

Ο Λεό Πατίτσας περιγράφει στο περιοδικό πως γνώρισε τη Μαριέττα: » Πρωτοσυνάντησα τη Μαριέττα στο Ζάππειο και όταν την ξαναείδα δυο μηνές μετά σε πάρτυ κάποιου φίλου, κυριολεκτικά την ερωτεύτηκα. Ερωτεύτηκα όχι μόνο την ομορφιά της, αλλά και τον χαρακτήρα της, το μυαλό της και την προσωπικότητά της. Διαθέτει λογική και αίσθηση του χιούμορ. Είναι σοβαρή, γλυκιά και πολύ καλός άνθρωπος. Θέλουμε να κάνουμε οικογένεια και παιδιά. Επιθυμώ να δημιουργήσω μια αυτοκρατορία  που θα περάσει αργότερα στην επόμενη γενιά».

Που προτιμούν να πηγαίνουν διακοπές; »Η Λευκάδα, τόπος καταγωγής του πατέρα μου παραμένει πάντα ψηλά στην προτίμησή μας. Με τη Μαριέττα επισκεπτόμαστε συχνά το Πόρτο Κατσίκι, αλλά και τη Βασιλική. Κάνουμε σέρφινγκ, παίζουμε στις νεροτσουλήθρες και απολαμβάνουμε θαλάσσια σπορ. Άλλες φορές επισκεπτόμαστε τις Οινούσσες, το νησί που γεννήθηκε ο παππούς μου ο Λεό, ο καπετάνιος που άνοιξε τις πύλες της ναυτιλίας και στην υπόλοιπη οικογένεια», απαντά.

Η κρίση που επικρατεί στην Ελλάδα δεν τον αφήνει αδιάφορο: »Η κατάσταση είναι αρκετά σοβαρή στην Ελλάδα. Θα τα καταφέρουμε όμως. Οι Έλληνες έχουμε ξεπεράσει πολλές κρίσεις. Η Νέα Υόρκη είναι η οικονομική πρωτεύουσα του κόσμου γι’αυτό και σκεφτόμαστε ότι, αν η κατάσταση γίνει περίεργη στην Ελλάδα, μπορεί κάποια μέρα να πάμε κι εμείς εκεί», λεει χαρακτηριστικά.

Θυμηθείτε την ιστορία αγάπης του διάσημου ζευγαριού.