Λευτέρης Πετρούνιας: Πώς αντέδρασε όταν έμαθε πως δεν προβλήθηκε η προσπάθειά του;

Λευτέρης Πετρούνιας

Ο Λευτέρης Πετρούνιας πραγματοποίησε μια εντυπωσιακή εμφάνιση, την οποία όμως είδαμε πολύ αργότερα.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας πανηγύρισε την πρόκριση του στον τελικό των κρίκων στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, όμως, η προσπάθειά του δεν μεταδόθηκε ζωντανά από την ΕΡΤ. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΡΤ:

«Σχετικά με την μη live μετάδοση της επιτυχημένης προσπάθειας του Λευτέρη Πετρούνια: Η ΕΡΤ δεν έχει την παραμικρή ευθύνη για τη σκηνοθεσία των Ολυμπιακών Αγώνων. Μεταδίδει τις πηγές και τις εικόνες που επιλέγουν οι Ιάπωνες σκηνοθέτες. Έγινε αμέσως διάβημα στο Τόκιο και το βίντεο του πρωταθλητή μας θα μεταδοθεί μαγνητοσκοπημένο αμέσως μόλις αποσταλεί στην ΕΡΤ».

Η Βασιλική Μιλλούση, η οποία αντέδρασε για ό,τι συνέβη, στα social media, μίλησε στο newsit.gr για την πρώτη επικοινωνία της με τον Πετρούνια, αμέσως μετά την πρόκριση του: «Είναι πολύ χαρούμενος, έκανε πολύ καλό πρόγραμμα, πήρε μία βαθμολογία μεγάλη, πέρασε πρώτος στον τελικό. Είναι ικανοποιημένος από την προσπάθεια του».

Ερωτηθείσα αν είδε την προσπάθεια του συζύγου της, απάντησε πως «δυστυχώς δεν την είδα. Την είδα αργότερα από άλλο κανάλι και έμαθα ότι την ανέβασαν στην ΕΡΤ στις 2», ενώ σε ερώτηση αν ο Λευτέρης Πετρούνιας έμαθε για τη μη μετάδοση από την ΕΡΤ, τόνισε: « Δυστυχώς ήταν το πρώτο πράγμα που του είπα γιατί στενοχωρήθηκα. Όταν το έμαθε… ξαφνιάστηκε».

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΥΧΑΪΜΠ