Λευτέρης Ελευθερίου στο Live News: «Αισθανόμαστε προδομένοι, αν ισχύει όλο αυτό»

Λευτέρης Ελευθερίου

Ο γνωστός ηθοποιός καταθέτει την άποψή του για τον "Άλλο Άνθρωπο" και τις κατηγορίες σε βάρος του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου.

Στην εκπομπή Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο μίλησε το απόγευμα της Δευτέρας (5/2) ο Λευτέρης Ελευθερίου. Ο γνωστός ηθοποιός ρωτήθηκε για τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο και την Κοινωνική Κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος», οι οποίοι βρίσκονται το τελευταίο διάστημα στο στόχαστρο των ελεγκτικών Αρχών.

«Αισθανόμαστε κι εμείς προδομένοι αν ισχύει αυτό. Όλα αυτά, όταν εκδικαστούν θα φανούν. Εμένα αυτό που κάνει πρωτίστως εντύπωση και μάλλον από εκεί ξεκινάνε όλα είναι ότι ο κ. Πολυχρονόπουλος δεν ήταν μόνος του. Είχε πολλούς συνεργάτες κι όλοι προσπαθούσαν να βοηθήσουν εκείνη την βραδιά», δήλωσε ο Λευτέρης Ελευθερίου.

Ο 44χρονος ηθοποιός ήταν ο κεντρικός παρουσιαστής της φιλανθρωπικής συναυλίας που είχε πραγματοποιήσει ο «Άλλος Άνθρωπος» στο παρελθόν, με τη συμβολή αξιόλογων καλλιτεχνών. Η εν λόγω συναυλία έγινε τον Φεβρουάριο του ’21, διήρκησε 6 ώρες και είχε έναν σκοπό: να αποκτήσει «Ο Άλλος Άνθρωπος» το δικό του σπίτι, το «σπίτι των ονείρων», όπως το αποκαλούσε τόσο ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος.

Καλλιτέχνες και συγκροτήματα, από τον Γιάννη Ζουγανέλη, τον Πάνο Μουζουράκη, την Ευρυδίκη, την Ελένη Δήμου και την Ανδριάνα Μπάμπαλη ένωσαν τις φωνές τους για να βοηθήσουν αφιλοκερδώς το σπουδαίο έργο της κοινωνικής κουζίνας.

Για τον ίδιο τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο, ο Λευτέρης Ελευθερίου επεσήμανε ότι γνώρισε έναν καλό άνθρωπο και παράλληλα τόνισε καταλήγοντας ότι ο κόσμος θα πρέπει να συνεχίσει να συμμετέχει σε φιλανθρωπίες.