Λαζόπουλος: Είναι η πρώτη φορά που οι Έλληνες φεύγουν από το ψέμα

Βίντεο: Ο Λάκης μιλάει για το θεσσαλικό Τσαντίρι και τις δύσκολες ώρες που περνάει η χώρα μας

«Αυτό που συνέβη ήταν ένα φοβερό κύμα! Ήταν τόση η δύναμη που δεν χρειαζόταν να κάνω τίποτα! Ήταν πάρα πολύ δύσκολο, η αγωνία μου ήταν μεγάλη, κόντεψα να πάθω απ' το άγχος! Το χρωστούσα στους λαρισαίους!», είπε ο ηθοποιός αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής.

Ο Λάκης μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την πατρίδα του. «Εδώ είναι η πηγή έμπνευσής μου. Εγώ έχω το χιούμορ του κάμπου. Πέρασα μια πάρα πολύ δύσκολη χρονιά, αλλά όταν αποζημιώνεσαι από αυτό το αίσθημα του κόσμου, είναι σαν να έχω χίλιους τόνους πάνω μου και σε ένα λεπτό γίνονται αέρας!», δήλωσε.

Ο ηθοποιός αποκάλυψε τη φράση που έχει κρατήσει από τον πατέρα του και την τοποθέτησε στα γεγονότα που συμβαίνουν στην Ελλάδα το τελευταίο διάστημα: «Ρώτα τον εαυτό σου αν αυτό που κάνεις είναι αληθινό. Μη σε νοιάζει τι θα πούνε. Θα έρθει η ώρα και θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα. Το ψέμα κάθεται πιο κοντά γι' αυτό το πιστεύουν εύκολα οι άνθρωποι. Η αλήθεια κάθεται παράμερα, πιο διακριτικά. Οι Έλληνες είναι η πρώτη φορά που φεύγουν από το ψέμα και αντιμετωπίζουν για πρώτη φορά την αλήθεια και είναι σίγουρο ότι αυτό μόνο σε καλό θα βγάλει…»

Δείτε το βίντεο: