Λαζόπουλος, Αρβύλα, τουρκικές σειρές… ποιος πέτυχε τη μεγαλύτερη τηλεθέαση;

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης

Γεμάτα ασφυκτικά είναι πλέον τα τηλεοπτικά βράδια της Τρίτης. Από τη μία οι δημοφιλείς τουρκικές σειρές που εδώ και καιρό έχουν αποκτήσει το μερίδιο τους στο prime time και από την άλλη οι αφίξεις του Λάκη Λαζόπουλου και των Ράδιο Αρβύλα, οι οποίοι μας έχουν συνηθίσει σε πολύ υψηλές τηλεθεάσεις. Χθες, βρέθηκαν για πρώτη φόρα τη φετινή σεζόν όλοι μαζί στην αρένα. Η μάχες ήταν πολλές και κανείς από τους αντιπάλους δεν είχε διάθεση να …πέσει στα χαμηλά. Ωστόσο, το παιχνίδι έχει πάντα νικητές και χαμένους κι έτσι σήμερα κάποιοι γελούν περισσότερο και κάποιοι λιγότερο.

Το Αλ Τσαντίρι Νιουζ βρέθηκε στην κορυφή, όπως συνηθίζει άλλωστε εδώ και πολλά χρόνια. Όμως, το 33,3% που έφτασε το show του Alpha στο γενικό σύνολο και το 35,9% του δυναμικού κοινού, δείχνουν πως τα πράγματα για τον Λάκη φέτος δεν θα είναι και τόσο εύκολα, μιας και τα …τουρκικά στρατεύματα διαθέτουν ισχυρά όπλα.

Στο 27,2% έφτασε η τηλεθέαση του Ράδιο Αρβύλα, επτά μονάδες χαμηλότερα από τα νούμερα της πρεμιέρας, ενώ απώλειες είχε και στο νεανικό κοινό που δεν ξεπέρασε το 32,4%.

Η επανάληψη του Ευτυχισμένοι Μαζί κρατάει καλά, με 21,1%.

Όσον αφορά στα τουρκικά σίριαλ, μπροστά στον Λαζόπουλο αναγκάστηκαν να υποχωρήσουν και να σημειώσουν 19,5% η Σιλά και 17,8% ο μεγαλοπρεπής Σουλεϊμάν.

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης

Διαβάστε ακόμα:

Ατύχημα για τη Ρώπα στο Τσαντίρι, χτύπησε με αληθινό τούβλο! Διακόπηκε η εκπομπή, μέσα στα αίματα η ηθοποιός