Λαμπερή πρεμιέρα για Μαλού,Τσακαλάκο και Μιχαλακάκο!

Δείτε φωτογραφίες!

O εκρηκτικός Παναγιώτης Τσακαλάκος, o εναλλακτικός Σταύρος Μιχαλακάκος και η Μαλού, μαζί με τον ηθοποιό Νικορέστη Χανιωτάκη, πραγματοποίησαν μια λαμπερή πρεμιέρα σε στο ανακαινισμένο «Μοναστηράκι Stage» (πρώην Τερίνα) στη Πλάκα που επιμελήθηκε η ταλαντούχα Γεωργία Τηλιγάδα.

Πρόκειται για μια νέα μουσική σκηνή στο κέντρο της Αθήνας όπου κάθε Παρασκευή και Σάββατο γίνεται χαμός! Στο φετινό τους ξεκίνημα πολλοί φίλοι έσπευσαν να τους τιμήσουν. Η Κατερίνα Κανονίδου που συνεργάζεται με τον χώρο, ως άψογη οικοδέσποινα υποδέχτηκε τον Μιχάλη Ιατρόπουλο με τη σύζυγό του Μαρία Εγγλέζου, τη Κατερίνα Γερονικολού, την Έλλη Αγγελιδάκη, την Αγγελική Κανονίδου, την Χριστίνα Μαραγκόζη, την Σοφία Βογιατζάκη, τον Διονύση Ζάχο τη δημοσιογράφο Σπυριδούλα Τριάντου, το μοντέλο Φελίσια Τσαλαπάτη και άλλους.

Η βραδιά κύλησε με πολύ ροκ αλλά και υπέροχες μπαλάντες ενώ οι παρευρισκόμενοι ξεκαρδίστηκαν με τον πολύπλευρο ηθοποιό Νικορέστη Χανιωτάκη και τα αστεία του! Οι τέσσερις κέρδισαν το πιο δυνατό χειροκρότημα στο τέλος της βραδιάς και ευχαρίστησαν το κοινό για την αγάπη και τη στήριξή τους!


Η Έλλη Αγγελιδάκη με τη Σοφία Βογιατζάκη


Σπυριδούλα Τριάντου, Μιχάλης Ιατρόπουλος, Διονύσης Ζάχος, Μαρία Εγγλέζου, Ελλη Αγγελιδάκη


Μαρία Εγγλέζου, Κατερίνα Κανονίδου, Έλλη Αγγελιδάκη, Αγγελική Κανονίδου, Σπυριδούλα Τριάντου, Γεωργία Τιλιγάδα


Η Κατερίνα Γερονικολού με τη παρέα της


Τα παιδιά τα δίνουν όλα στη σκηνή


H Χριστίνα Μαραγκόζη και ο Μιχάλης Ιατρόπουλος


Ο Διονύσης Ζάχοςκαι η Κατερίνα Κανονίδου 


Η Κατερίνα Κανονίδοιυ με τον σύζυγό της Χριστόφορο

Η Μαλού


Ο Παναγιώτης Τσακαλάκος

Ο Σταύρος Μιχαλακάκος

Διαβάστε ακόμα

Πρώτο video clip για τον Τσακαλάκο