Λάκης, Ρούλα, Ελένη… Τυχαίο μ' αυτή τη σειρά; Δε νομίζω!

Δείτε την επίμαχη "μαρκίζα" της Κάντζας.

Μετά την ελληνική λίστα του Forbes, έρχεται η λίστα του… ALPHA που κατατάσσει τους παρουσιαστές του ανά ζώνες και όχι μόνο… Ρίχνοντας μια ματιά στο ανανεωμένο σάιτ του καναλιού της Κάντζας και μπαίνοντας στην κατηγορία «Πρόγραμμα» πέφτει κανείς πάνω σε μια φωτογραφία με τους παρουσιαστές που ανάλογα με την ζώνη (πρωινή, απογευματινοί, πράιμ) αυτοί διαφοροποιούνται. Αυτό που, ωστόσο, κάνει εντύπωση είναι η σειρά με την οποία ποζάρουν οι τηλέαστέρες της Κάντζας εν αγνοία τους προφανώς – αφού πρόκειται για κολάζ φωτογραφιών.

Πιο συγκεκριμένα, στη γενική κατηγορία πρόγραμμα, πρώτος και καλύτερος από όλους είναι ο Λάκης Λαζόπουλος. Ως εδώ όλα καλά γιατί από κάθε άποψη του Λάκη του αξίζει να είναι πρώτος. Ωστόσο, τα «περίεργα» αρχίζουν αμέσως μετά καθώς στη 2η θέση πλασάρεται η Ρούλα Κορομηλά, ενώ η Ελένη Μενεγάκη μόλις τρίτη. Τυχαίο; Δε νομίζω! Ακολουθεί η Βίκυ Χατζηβασιλείου, ο Νίκος Μουτσινάς με την Μαρία Ηλιάκη και μετά η Ναταλία Γερμανού.


 
Λίγο καλύτερα τα πάει η παρουσιάστρια του «Μες στην καλή χαρά» και του «Chart Show» στην πράιμ τάιμ ζώνη μιας και η θέση που εκεί καταλαμβάνει είναι η 4η, μετά τον Λάκη Λαζόοπουλο, την Ρούλα Κορομηλά- που διατηρούν τις θέσεις τους- και τη Βίκυ Χατζηβασιλείου που αναβαθμίζεται, απουσία της Ελένης. Ακολουθούν ο Έκτορας Μποτρίνι, η Μπέττυ Μαγγίρα, η οποία είναι πολύ ανεβασμένη αναλογικά με τα νούμερα τηλεθέασης που κάνει, η Σίσσυ Χρηστίδου, ο Ρένος Χαραλαμπίδης, αν και κομμένος και στις τελευταίες θέσεις η Σίσσυ Φειδά και ο Νίκος Σαμοϊλης που έρχονται από Ιανουάριο και μετά.