Λάκης καλεί Μητσικώστα για συνεργασία.

Βίντεο: δείτε και θυμηθείτε τη φάρσα του Μητσικώστα στον Ρουβά.
Λάκης καλεί Μητσικώστα
 
Βροχή πέφτουν οι ιδέες αναφορικά με το αντι-δελτίο που ετοιμάζει ο Λάκης Λαζόπουλος στον ALPHA για την ερχόμενη σεζόν. Κάτι ανάλογο, μάλιστα, είχε παρουσιάσει ο ίδιος με τον τίτλο «Μπέμπετ show», επί κυβερνήσεως Μητσοτάκη για την τότε ΕΡΤ2 και κόπηκε στο παρά πέντε. 
 
Οι πληροφορίες λένε ότι το δελτίο του Λάκη θα ξεκινάει στις 20:00, θα έχει διάρκεια 1-1,5 ώρα και σε αυτό θα συμμετέχουν όλοι οι παρουσιαστές των κεντρικών δελτίων ειδήσεων, οι τηλεσχολιαστές αλλά και πρωτοκλασάτοι υπουργοί και πρόσωπα της επικαιρότητας. Φυσικά, θα αναρωτιέστε πως θα γίνει αυτό…
 
Με τη μορφή πάνινων κούκλων, που τους επόμενους μήνες θα κατασκευαστούν στην Ολλανδία. Αυτό το concept σχεδιάζει για την επόμενη σεζόν ο Λάκης. Ωστόσο, το πρόβλημα είναι οι φωνές που θα πρέπει να ακούγονται από τις κούκλες. Η λύση που σκέφτεται ακούει στο όνομα Γιώργος Μητσικώστας. Ο Λάκης τον θέλει διακαώς, μιας και είναι ο μόνος που μπορεί να μιμηθεί σχεδόν ταυτόχρονα τους πάντες, γι’ αυτό τις επόμενες ημέρες αναμένεται να πραγματοποιηθεί το πρώτο ραντεβού ανάμεσά τους.
 
Μοναδικό «αγκάθι» για μια τέτοια συνεργασία ίσως είναι το περσινό κόψιμο του Γιώργου Μητσικώστα από το «Fatus Olous» και η αντικατάστασή του από τον Σωτήρη Καλυβάτση, κίνηση που έχει αφήσει μια πικρία στον γνωστό μίμο.
 
Θα είναι όμως αυτή η μόνη παρουσία του Λάκη στον Alpha; Για τους πρώτους μήνες της επόμενης σεζόν ναι, ενώ στη συνέχεια πιθανόν να υπάρξουν κάποιες σπέσιαλ εκπομπές του «Αλ Τσαντίρι Νιους» και των «Δέκα μικρών Μήτσων».