Λάκης Γαβαλάς: «Τρόμαξα όταν με συνέλαβαν»

Λάκης Γαβαλάς
Διαβάστε όσα είπε ο Λάκης Γαβαλάς για την σύλληψη του!

 Mα, ένα μόλις βράδυ μετά τη σύλληψη σας, εσείς πήγατε να διασκεδάσετε στη Ζωζώ Σαπουντζάκη! Για ποιο λόγο;

Κατ΄αρχάς, δεν πήγα στη Σαπουντζάκη! Είχα πάει να δω μία παγοδρομία, επειδή πρόκειται να κάνω ένα guest στο Dancing on ice, και ήθελα να έχω ένα κριτήριο. Ακριβώς δίπλα από το Badminton είχα μερικούς γνωστούς και πήγα να τους χαιρετήσω. Δεν έπρεπε να πάω, επειδή την  προηγούμενη μέρα είχα περάσει διάφορα; Εγώ πλέον, αγόρι μου, δεν έχω «επόμενη»! Δεν ξέρω τι μου ξημερώνει! Ζω την κάθε μέρα σαν να είναι η τελευταία! Δεν πρόκειται να καταδικαστώ εγώ, αλλά διάφοροι υπεύθυνοι, που μπορεί να είναι ακόμη και μέσα από την εταιρία μου. Όμως, χτυπάνε εμένα που είμαι επώνυμος. Ας με σταυρώσουν! Αλλά τι καλό να γίνει στην Ελλάδα, αν με εξαφανίσουν έπειτα απο 30 χρόνια πορείας; Τι θα κερδίσουν; Αν με εξαφανίσουν δεν πεόκειται να πάρουν τα λεφτά τους! Ενώ αν με αφήσουν σε ηρεμία, μέσα στα πλαίσια του νόμου, θα παλέψω για να τα καταφέρω. Έχω αντάλλαγμα, υπάρχει τόση περιουσία,ας μου τα πάρουν όλα. Δεν με νοιάζει να πεθάνω στην ψάθα! Δεν γίνεται, όμως, να ασχολούνται με το αν βγαίνω και που πάω.

Φοβάστε μήπως σας συλλάβουν ξανά;

Δεν με νοιάζει! Ό,τι θέλουν ας κάνουν. Όλοι λένε ότι τους χρωστάω, αλλά κανείς δεν βγαίνει να πει πόσα μου χρωστάνε. Μέσα μου αισθάνομαι πεντακάθαρος! Μπορεί να αδικήθηκα κάποιοι άνθρωποι, όμως αδικήθηκα κι εγώ!

Πως ήταν η συμπεριφορά των αστυνομικών απέναντι σας, μετά τη σύλληψη;

Τρόμαξα πάρα πολύ γιατί τα παιδιά που με συνέλαβαν , έπρεπε να δείξουν όλη τους τη «δύναμη». Στο τμήμα έμεινα πολύ λίγο χρονικό διάστημα γιατί, έτσι και αλλιώς, με καλύπτει ο νόμος του Πτωχευτικού Κώδικα και, από την άλλη μεριά, αν ήταν να μείνω περισσότερο θα ζητούσα ψυχολογική υποστήριξη, αφού δεν θα μπορούσα να μπω μέσα σ΄ένα τόσο μικρό χώρο, όπως είναι τα κρατητήρια,με φονιάδες, ανθρώπους ανακατεμένους με ναρκωτικά, κλέφτες και δεν ξέρω και τι άλλο. Δεν σωφρονίζονται έτσι οι άνθρωποι. Θυμάμαι χαρακτηριστικά, μάλιστα, ότι πήρα να φάω μια τυρόπιτα και την έτρωγα με τις χειροπέδες. Αλίμονο, δηλαδή!

Πηγή: PEOPLE από τον Αλέξανδρο Πρίφτη

Διαβάστε ακόμη:

Γαβαλάς: «Αφήστε με να διορθώσω τα λάθη μου»!

Το επεισόδιο του » FAB5″ με τον Γιάννη Φλωρινιώτη

Γαβαλάς: Επειδή πουλάω Lifestyle δεν μπορώ να μείνω κλεισμένος σε ένα σπίτι