Λάκης Γαβαλάς: Ο Βαλλιανάτος θέλει να είναι προκλητικός

"Έχουμε την άμυνα θάβοντας τον απέναντί μας κι έχει γίνει πια κατεστημένο στη ζωή μας και στην Ελλάδα"

Ο Πέτρος Κωστόπουλος και η Τζένη Μπαλατσινού φιλοξένησαν το Λάκη Γαβαλά στο «Πρωινό mou». Στην κουβέντα που είχαν περί σεξουαλικων προτιμήσεων, ζήτησαν από τον σχεδιαστή να σχολιάσει τις πρόσφατες δηλώσεις του υποψήφιου Δήμαρχου της Αθήνας, Γρηγόρη Βαλλιανάτου, ο οποίος μεταξύ άλλων, έδωσε και κάποια ονόματα άλλων γκέι.

«Παρατηρώ τους άλλους ανθρώπους και εκπλήσσομαι από ποιούς αισθάνονται να πηγαίνουν στην παρέλαση μπροστά και ποιοι να πηγαίνουν στην παρέλαση πίσω. Καλά δε συζητώ ποιος θα κρατήσει το κοντάρι. Όλοι περιμένουν την 25η για να κρατήσουν κάτι σκληρό», είπε με καυστικό τρόπο ο σχεδιαστής και όλοι ξέσπασαν σε γέλια. Όταν στη συνέχεια ρωτήθηκε από τον Πέτρο Κωστόπουλο αν κρίνει πως είναι σωστό να δίνει κάποια ονόματα χωρίς να το έχουν πει οι ίδιοι, ο Λάκης Γαβαλάς απάντησε:

«Έχουμε την άμυνα θάβοντας τον απέναντί μας κι έχει γίνει πια κατεστημένο στη ζωή μας(…) Έχουμε αυτή την τάση να μιλάμε για τον άλλον και το λέμε κοινωνική κριτική. Τώρα ο Βαλλιανάτος είναι ένα άτομο που έτσι κι αλλιώς θέλει να έιναι προκλητικός για να φτάσει σε ένα αποτέλεσμα. Το κατέχει το θέμα.»

Δείτε ολόκληρη την απάντησή του στο βίντεο: