Το Λαϊκό είναι Εδώ!

Η διανομή και διάθεση του Λαϊκού Λαχείου επεκτείνεται σε όλη την Ελλάδα από τις αρχές Μαΐου! Τώρα πλέον οι παίκτες θα μπορούν να το βρουν όπου και αν βρίσκονται μέχρι και την ημέρα της κλήρωσης, σε περισσότερα από 3500 πρακτορεία και σε όλους τους λαχειοπώλες.

Το Λαϊκό Λαχείο είναι ένα από τα πιο παραδοσιακά και ιστορικά παιχνίδια καθώς κυκλοφορεί στην Ελλάδα από το 1941. Κληρώνει κάθε Τρίτη και η κλήρωση μεταδίδεται ζωντανά από τον ΑΝΤ1 στις 21:00. Πωλείται σε πεντάδες που η κάθε μία έχει πέντε τεμάχια.

O παίκτης μπορεί να αγοράσει και μεμονωμένα τεμάχια για να συμμετάσχει στην κλήρωση. Όλα τα λαχεία τυπώνονται με ειδικές προδιαγραφές από την Τράπεζα της Ελλάδος.

Χαρακτηριστικό του Λαϊκού Λαχείου δεν είναι μόνο τα μεγάλα κέρδη αλλά και οι πολλές κατηγορίες κερδών με τους χιλιάδες νικητές σε κάθε κλήρωση.

Το 2016 μοίρασε στους νικητές περισσότερα από 68 εκατομμύρια ευρώ. Σε κάθε παιχνίδι κερδίζουν πάνω από 30.000 λαχνοί με ελάχιστο κέρδος τα 10 ευρώ στην πεντάδα. Το 2016 το μεγαλύτερο κέρδος ενός μόνο τεμαχίου (1/5 της πεντάδας) ήταν €2.700.000.

Το 2017 μέχρι τώρα έχει μοιράσει περισσότερα από 20.000.000 ευρώ σε 18 κληρώσεις.

Μέχρι σήμερα το λαχείο είχε περιορισμένη διανομή και υπήρχαν ολόκληροι νομοί που δεν μπορούσες να το βρεις.

Η Ελληνικά Λαχεία ΑΕ ακούγοντας το πάγιο αίτημα των παικτών αλλά και του δικτύου επένδυσε στις διαδικασίες διανομής ώστε ο κάθε παίκτης να μπορεί εύκολα να βρει το αγαπημένο του Λαχείο.

Από τον Μαίο του 2017 το Λαϊκό Λαχείο είναι εδώ, κοντά στον παίκτη μέχρι και την τελευταία μέρα της κλήρωσης.

Τώρα όλοι οι παίκτες μπορούν να το βρουν μέχρι και την Τρίτη που διεξάγεται η κλήρωση, σε πάνω από 3.500 πρακτορεία ΟΠΑΠ καθώς και στους αγαπημένους τους λαχειοπώλες σε όλη την Ελλάδα.

Η διανομή του Λαϊκού Λαχείου σε όλη την Ελλάδα επικοινωνείτε με ειδική διαφημιστική καμπάνια «Το Λαϊκό Είναι Εδώ!»

Τώρα όλοι μπορούν να συμμετέχουν στο ιστορικό παιχνίδι με τα χιλιάδες έπαθλα και τους χιλιάδες νικητές κάθε εβδομάδα, όπου και αν βρίσκονται.