Κυβέρνηση για τηλεοπτικές άδειες: Πάμε στον επόμενο! Πως θα γίνει διαδικασία μετά την αποχώρηση Καλογρίτσα

Σαββίδης

Σκληρή ανακοίνωση από τον Γιάννη Καλογρίτσα: "Το μοναδικό έγκλημά μου ήταν ότι αποφάσισα να μπω σφήνα σε έναν κλειστό κύκλο συμφερόντων".

Μετά το πρώτο σοκ, από την ηχηρή αποχώρηση του Ιωάννη Βλαδίμηρου Καλογρίτσα από την διαδικασία του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες, το θέμα συζητήθηκε και στο άτυπο υπουργικό συμβούλιο υπό τον Αλέξη Τσίπρα. Από την πλευρά της κυβέρνησης επισημαίνεται κατ’ αρχήν η δήλωση που είχε κάνει ο Αλέξης Τσίπρας στην τελευταία συνεδρίαση της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, ότι όποιος δεν καταβάλει το τίμημα βγαίνει εκτός της διαδικασίας.

Κυβερνητικές πηγές σημειώνουν ότι η διαδικασία συνεχίζεται κανονικά με τον επόμενο που αναδείχθηκε από τη δημοπρασία και επισημαίνεται ότι σύμφωνα με τη διαδικασία θα πρέπει να διενεργηθεί έλεγχος του πόθεν έσχες εντός πέντε ημερών και εντός 15 ημερών να καταβληθεί το τίμημα. Επισημαίνεται, επίσης, ότι η σημερινή εξέλιξη (σ.σ. αποχώρηση Καλογρίτσα) αναμένεται να ανεβάσει το τίμημα, καθώς ο κ. Σαββίδης είχε δώσει περισσότερα χρήματα διεκδικώντας την άδεια…