Κυριάκος Μητσοτάκης: Θετικός για δεύτερη φορά στον κορονοϊό

Κυριάκος Μητσοτάκης

"Οι αγκαλιές και τα φιλιά της προεκλογικής περιόδου έχουν ενίοτε και ένα τίμημα" υπογραμμίζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο μήνυμα του.

Για δεύτερη φορά θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης όπως γνωστοποίησε ο ίδιος το απόγευμα της Παρασκευής στα social media.

Ειδικότερα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέλεξε να δημοσιεύσει ένα βίντεο στο Tik Tok έχοντας κάνει το ανάλογο τεστ και διαπιστώνοντας ότι νοσεί από κορονοϊό. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να ακυρωθεί η περιοδεία του προέδρου της ΝΔ στην Χαλκιδική καθώς και η επίσκεψη που θα έκανε στο Άγιο Όρος την παραμονή και ανήμερα του Αγίου Πνεύματος.

«Οι αγκαλιές και τα φιλιά της προεκλογικής περιόδου είναι πάντα πολύ ευχάριστα. Έχουν ενίοτε, όμως, και ένα τίμημα. Σήμερα, έκανα το τεστ του covid. Είμαι θετικός, οπότε θα χρειαστεί να παραμείνω για κάποιες μέρες στην οικεία μου. Δυστυχώς δεν θα μπορέσω να πάω στο Άγιο Όρος, όπως σχεδίαζα».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kyriakos Mitsotakis (@kyriakos_)

«Δεν πειράζει, όμως. Εκεί θα είμαι όμως να πάμε σε μία άλλη ευκαιρία. Αλλά, βέβαια TikTok πάντα θα μπορώ να κάνω, οπότε περιμένετε το επόμενο βίντεο μου» σημειώνει χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο απόσπασμα που δημοσίευσε στα social media.