Κυριάκος Μητσοτάκης: Δάκρυσαν τα παιδιά του στην ορκωμοσία

Κυριάκος Μητσοτάκης

Μεγάλη η συγκίνηση για τον νέο πρωθυπουργό και την οικογένειά του.

Με όλη του την οικογένεια στο πλευρό του, ο νέος πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, μετέβη το μεσημέρι της Δευτέρας στο Προεδρικό Μέγαρο για την ορκωμοσία. Η σύζυγός του Μαρέβα με ένα λευκό σύνολο και οι δυο κόρες του Δάφνη και Σοφία και ο γιος του Κωνσταντίνος ήταν μαζί του.

Η οικογένεια περπάτησε την Ηρώδου Αττικού και έφτασαν στο Προεδρικό Μέγαρο προκειμένου να παραστούν στην ορκωμοσία του Κυριάκου Μητσοτάκη. Παρούσες ήταν και οι τρεις αδερφές του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο Νίκος Υποφάντης κυνηγά τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την Μαρέβα έξω από το Προεδρικό Μέγαρο!

Στο Προεδρικό Μέγαρο τους υποδέχθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος. Είχαν μια σύντομη συνάντηση και στην συνέχεια ακολούθησε η ορκωμοσία του νέου πρωθυπουργού. Ο νέος πρωθυπουργός ορκίστηκε με θρησκευτικό όρκο και η συγκίνησή του ήταν έντονη. Τον Κυριάκο Μητσοτάκη όρκισε πρωθυπουργό ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος.

Αφού έπεσαν οι απαραίτητες υπογραφές μετά την ορκωμοσία, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αγκάλιασε θερμά την σύζυγό του Μαρέβα και ένα ένα τα τρία του παιδιά. Η συγκίνηση του νέου πρωθυπουργού ήταν μεγάλη αλλά και η χαρά του αφού δεν έπαψε λεπτό να χαμογελάει.

Πηγή: newsit.gr