Ξέσπασε η Ζήνα Κουτσελίνη: «Δεν θα εγκαλούμαστε ότι ξεπλένουμε τον Δημήτρη Λιγνάδη»

Ζήνα Κουτσελίνη

Όσα ανέφερε η Ζήνα Κουτσελίνη μέσα από την εκπομπή της.

Ξέσπασε η Ζήνα Κουτσελίνη με τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν στα social media, για όσα αναφέρθηκαν μέσα από την εκπομπή της για την παράσταση που σκηνοθέτησε ο Δημήτρης Λιγνάδης μέσα στις φυλακές Τριπόλεως, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Η παρουσιάστρια ανέφερε τα εξής: «Αναδείξαμε το ποιοι πήγαν εκεί. Τα δάκρυα για την παράσταση δεν ήταν δικά μας, άλλος τα είπε… Αυτό είπαμε χθες στην αρχή της εκπομπής και προσπαθήσαμε να το βροντοφωνάξουμε. Βγήκε ο άνθρωπος της περιφέρειας κι είπε ότι δάκρυσε με την παράσταση και παρευρεθήκαμε εκεί πολλοί. Είπαμε εμείς ότι ήμασταν μέσα καλεσμένοι; Το αναδείξαμε γιατί έγινε το Σαββατοκύριακο αλλά ποιοι ήταν αυτοί που πήγαν και χειροκροτούσαν;»

«Αυτοί να βγούνε να το πούνε δημόσια, όχι εμείς να εγκαλούμαστε ότι ξεπλένουμε τον Δημήτρη Λιγνάδη γιατί κάποιοι άλλοι προύχοντες πήγαν εκεί στις φυλακές. Για όνομα του Θεού, είμαι μάνα 11χρονου παιδιού. Μου έλεγαν στο Διαδίκτυο να μου βιάσουν το παιδί. Εμένα; Τρέμω το ίδιο από τον κάθε Λιγνάδη. Εγώ έθετα ερωτήματα γιατί είμαι παρουσιάστρια, όχι δικηγόρος. Τον ρώτησα συγκινηθήκατε; Γιατί αυτήν την ενημέρωση έχουμε. Και λέει να σας το ομολογήσω δάκρυσα. Αυτό ήταν υποκινούμενο γιατί ξέρει ότι αυτή η εκπομπή και λίγα μέσα ακόμα, έχουν αναδείξει όλες τις αλήθειες. Βρίσκομαι σε αυτήν την θέση και για να μην βιάσουν κάποτε και το δικό μου παιδί, κάποιοι άνθρωποι που παίζουν θέατρο» κατέληξε η Ζήνα Κουτσελίνη.