Ξεσπά η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου! «Φτάνει πια! Σιχάθηκα…»

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου

«Χρειάζεται να ξυπνήσουμε πια!!».

Με ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου ξέσπασε για όλη αυτή την τραγική κατάσταση που επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στη χώρα μας.

«Φτάνει πια σε αυτή την χώρα ο ένας να κατηγορεί τον άλλον! Φτάνει να μην αναλαμβάνει κανείς ευθύνη ! Φτάνει να μην μπορεί αυτή η χώρα να οργανωθεί επιτέλους!!! Σιχάθηκα πια να ζω σε μια χώρα που αυτοί που κυβερνάνε δεν αγαπάνε αυτόν τον τόπο!!! έναν τόπο που μόνο ευγνωμοσύνη θα έπρεπε να νιώθουμε όλοι που ζούμε εδώ! ευγνωμοσύνη για την ιστορία μας για την ψυχή της Ελλάδας!

Κατακεραυνώνει τον Αντώνη Ρέμο για την αποψινή συναυλία στο Nammos: «Έκρυψα το πρόσωπο μου από ντροπή»!

Ευγνωμοσύνη για αυτά που μας προσφέρει αυτός ο τόπος… την ιστορία , τον πολιτισμό, την θρησκεία μας, τα ήθη κ έθιμα μας, τον ήλιο, την φύση!!! Χρειάζεται να ξυπνήσουμε πια!! Αγαπάμε αυτήν χώρα??? Εγώ προσωπικά την λατρεύω λατρεύω τα πάντα εδώ…. αλλά δυστυχώς το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι… χρειάζεται αλλαγή αν θέλουμε να ξαναφτιάξουμε την Ελλάδα που μας αξίζει!

Γιώργος Λιάγκας: «Πέντε ώρες περιπλανιόμουν στα καμένα σπίτια, στα καμένα όνειρα…»

Μια Ελλάδα με Έλληνες ενωμένους κ αγαπημένους με παιδεία κ με αγάπη για τον συνάνθρωπο…. κ ποτέ να μην ξεχνάμε ότι όλοι χρειαζόμαστε όλους!!!!!! Πράξεις μόνο με ταπεινότητα!!! Συλλυπητήρια σε όλους αυτούς που χάσανε αγαπημένους…. κ πολλά πολλά συγχαρητήρια σε ανθρώπους που βοήθησαν κ βοηθάνε χωρίς πολλά λόγια αλλά με πράξεις!!!!!», έγραψε η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου.

Κάηκε ολοσχερώς το σπίτι τραγουδίστριας στο Μάτι! «Είχα κατεβάσει το μισό τζιπ στη θάλασσα»!

Η ανάρτηση που έκανε η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου…

Φτάνει πια σε αυτη την χωρα ο ενας να κατηγορεί τον αλλον! Φτάνει να μην αναλαμβάνει κανείς ευθύνη ! Φτάνει να μην μπορει αυτη η χώρα να οργανωθεί επιτέλους!!! Σιχάθηκα πια να ζω σε μια χωρα που αυτοι που κυβερνάνε δεν αγαπάνε αυτον τον τόπο!!! εναν τοπο που μονο ευγνωμοσύνη θα έπρεπε να νιώθουμε ολοι που ζούμε εδω! ευγνωμοσυνη για την ιστορία μας για την ψυχή της Ελλάδας! Ευγνωμοσύνη για αυτα που μας προσφέρει αυτος ο τόπος…την ιστορια , τον πολιτισμό, την θρησκεία μας, τα ήθη κ έθιμα μας, τον ήλιο, την φύση!!!Χρειάζεται να ξυπνήσουμε πια!! Αγαπάμε αυτην χωρα???Εγω προσωπικα την λατρεύω λατρεύω τα παντα εδω….αλλα δυστυχως το ψαρι βρωμάει απο το κεφάλι…χρειάζεται αλλαγη αν θέλουμε να ξαναφτιάξουμε την Ελλάδα που μας αξίζει! Μια Ελλάδα με Ελληνες ενωμένους κ αγαπημένους με παιδεία κ με αγαπη για τον συνάνθρωπο….κ ποτε να μην ξεχνάμε οτι ολοι χρειάζομαστε ολους!!!!!! Πράξεις μονο🙏🏻με ταπεινότητα!!!!! Συλληπητήρια σε ολους αυτους που χάσανε αγαπημένους….κ πολλα πολλα συγχαρητήρια σε ανθρώπους που βοήθησαν κ βοηθάνε χωρις πολλα λόγια αλλα με πράξεις!!!!!🙏🏻🙏🏻#prayforgreece

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Μαρία-Ελένη-Ζωή (@mariaelenizoi) στις

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από την τηλεόραση και όχι μόνο!