Κρήτη – Λυράρης: «Να τιμωρηθεί το ανθρωπόμορφο τέρας» ζητούν οι γονείς του ανήλικου κοριτσιού

Ηράκλειο

Νοσηρές καταστάσεις αναφέρονται σε δικογραφία που είχε σχηματιστεί σε βάρος του ήδη από το καλοκαίρι του 2021.

«Πλούσια» φέρεται να ήταν η αρρωστημένη δράση του 66χρονου λυράρη που κρατείται για βιασμό ανήλικου αγοριού στο Ηράκλειο Κρήτης. Ο γνωστός καλλιτέχνης είχε καταγγελθεί πως ζητούσε γυμνές φωτογραφίες και βίντεο και από ανήλικο κορίτσι.

Νοσηρές καταστάσεις αναφέρονται σε δικογραφία που είχε σχηματιστεί το καλοκαίρι του 2021 από την Ασφάλεια Ηρακλείου Κρήτης με «πρωταγωνιστή» τον 66χρονο λυράρη. Στις Αρχές προσέφυγε η μητέρα ενός τότε ανήλικου κοριτσιού, για να καταγγείλει τις συνομιλίες, την ανταλλαγή βίντεο και γυμνών φωτογραφιών, μέσω του διαδικτύου, της κόρης της με διάφορα ανήλικα άτομα.

Μεταξύ αυτών, και ο σήμερα 66χρονος λυράρης που κρατείται για την υπόθεση κακοποίησης και σεξουαλικής εκμετάλλευσης του ανήλικου αγοριού.

Συγκεκριμένα, όπως αποκαλύπτει το Creta24.gr, η μητέρα του κοριτσιού είχε καταγγείλει στους αστυνομικούς ότι μετά από πληροφόρηση που είχε από φιλικό της πρόσωπο, η ανήλικη κόρη της έστελνε βίντεο σεξουαλικού περιεχομένου σε διάφορους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Μάλιστα, είχε πει τότε στους αστυνομικούς πως σε συζήτηση που είχε με το παιδί της, εκείνο της επιβεβαίωσε τα όσα είχε πληροφορηθεί.

Το κοριτσάκι μίλησε στη μητέρα τoυ για συγκεκριμένους χρήστες με συγκεκριμένα προφίλ, μεταξύ των οποίων κι ένα που φαινόταν να έχει τα στοιχεία του 66χρονου λυράρη.

«Σας παρακαλούμε να προστατεύσετε το παιδί μας και να επιδείξετε την ίδια ευαισθησία με αυτήν που επέδειξαν οι Αρχές. Αυτή τη στιγμή προέχει το παιδί, είναι πάνω απ’ όλα το παιδί μας. Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη και ζητάμε όλοι μας και πρώτα-πρώτα το παιδί μας την παραδειγματική τιμωρία αυτού του ανθρωπόμορφου τέρατος», δηλώνουν στο Live News οι γονείς.

Πηγή: newsit.gr