Kρίσιμη συνάντηση τώρα στον ALPHA! Mετά τις 20 απολύσεις, η διοίκηση μιλάει με τους εργαζόμενους

Σε "κλειστή" συνάντηση αυτή την ώρα στις εγκαταστάσεις του ALPHA, διοίκηση και εργαζόμενοι

Για τις 15:30 ήταν προγραμματισμένο το ραντεβού του κ. Λέκκα στον ALPHA με τους εργαζόμενους και τους τεχνικούς. Το κλίμα είναι ιδιαίτερα βαρύ μετά τις απολύσεις της προηγούμενης εβδομάδας και το κλείσιμο του γραφείου στη Θεσσαλονίκη. Οι δημοσιογράφοι και τεχνικοί της Αθήνας, επίσης ανησυχούν, καθώς δεν γνωρίζουν τι μέλλει γενέσθαι, τόσο με ενδεχόμενες απολύσεις, όσο και με την κατάσταση των συμβάσεων και των μισθών τους. 

Όλα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν μετά τη σημερινή συνάντηση της νέας διοίκησης, ενώ δεν αποκλείειτα και η ΕΤΙΤΑ από τη σειρά της να περάσει σε κινητοποιήσεις. Άλλωστε η ανακοίνωση που εξέδωσε ήταν αρκετά δηκτική :

Αν συνδυάσουμε τις απολύσεις αυτές με τις απολύσεις συναδέλφων τεχνικών στο ραδιόφωνο του ALPHA, καθώς και την μανιώδη προσπάθεια του σταθμού να αποκλείσει τους εργαζόμενούς του από τα σωματεία τους (εφαρμόζοντας πλήρως τους αντεργατικούς νόμους) με μόνο σκοπό να τους κάνει στο τέλος (όσοι μείνουν από αυτούς στην δουλειά τους), να δουλεύουν με μισθούς… πείνας, καταλαβαίνουμε πως ο σταθμός αυτός «πρωτοστατεί» στην επίθεση που έχουν εξαπολύσει εδώ και πολύ καιρό οι εργοδότες μας σε συνεργασία με την Κυβέρνηση.

Γι αυτό λοιπόν διαμηνύουμε στην διοίκηση του ALPHA πως δεν θα κάτσουμε με… σταυρωμένα τα χέρια. Υπενθυμίζουμε πως είμαστε απλά εργαζόμενοι και έτσι έχουν την υποχρέωση να μας βλέπουν!

Aναμένουμε τις εξελίξεις και θα σας ενημερώσουμε.

Διαβάστε ακόμα:

Η επιστολή των απολυμένων του ALPHA στον Δημήτρη Κοντομηνά

20 απολύσεις στον ALPHA!