Κρατούμενος έως την Δευτέρα που δικάζεται ο 22χρονος επίδοξος βιαστής της Νέας Σμύρνης

Live News

Την κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή σε βαθμό πλημμελήματος, απήγγειλε ο εισαγγελέας σε βάρος του 22χρονου επιδειξιομανή που συνελήφθη μετά από καταγγελία 25χρονης, ότι το βράδυ της Τετάρτης

Ο νεαρός θα παραμείνει υπό κράτηση ως την Δευτέρα που του δόθηκε η προθεσμία για να ετοιμάσει την απολογία του.

Ο 22χρονος υποστήριξε ότι δεν είναι ύποπτος φυγής και ότι θέλει να τελειώσει γρήγορα όλο αυτό για τον ίδιο και την οικογένειά του.

Κατέθεσε μάλιστα και η μητέρα του προκειμένου να ενισχύσει το αίτημά του να αφεθεί ελεύθερος.

Όπως είπε είναι κοινωνική λειτουργός στο επάγγελμα και εργάζεται με εφήβους. Δήλωσε σοκαρισμένη, μίλησε για ένα εξαιρετικό παιδί, φοιτητή, που εργάζεται.

Δεν είχε αντιληφθεί κάτι τέτοιο, αν είχε τέτοιες τάσεις τόνισε ότι θα το είχε καταλάβει, ενώ ανέφερε ότι έχει έρθει σε επαφή με  ψυχολόγο για να τον παρακολουθήσει.

Ο δικηγόρος τόνισε ότι η υπόθεση έχει διογκωθεί και σε λίγο θα φανεί η πραγματική της διάσταση. Τόνισε δε ότι έχει δεχθεί πάνω από 2.500 υβριστικά μηνύματα και απειλές για τη ζωή του οπότε δεν γίνεται να φύγει από το σπίτι του.

Η ποινή που προβλέπεται σε αυτό το αδίκημα είναι μέχρι ένα έτος φυλάκιση. Όμως το δικαστήριο με βάση και τις αλλαγές που έχουν γίνει στον Ποινικό Κώδικα να αποφασίσει ότι θα εκτίσει ένα μέρος της ποινής του.

Πηγή: Mega – Live News