Κοτζιάς σε Τσίπρα – «Σ’ ευχαριστώ που με έκανες υπουργό Εξωτερικών – Άθλιοι όλοι όσοι μιλούν για τα μυστικά κονδύλια» – Τσίπρας: Μεγάλη επιτυχία για την εξωτερική μας πολιτική

«Απελευθέρωσα τον εαυτό μου από τα βάρη», είπε στην τοποθέτησή του με μεγάλη συγκίνηση ο παραιτηθείς υπουργός Εξωτερικών - «Πρέπει να πω, ευχαριστώ Ζάεφ, Ντιμιτρόφ και στους 80 που ψήφισαν την συμφωνία»

Σε κλίμα μεγάλης συγκίνησης, κυρίως από την πλευρά του Νίκου Κοτζιά η τελετή – παράδοσης παραλαβής στο υπουργείο Εξωτερικών. Ο Νίκος Κοτζιάς ευχαρίστησε στην τοποθέτησή του πολλές φορές τον Αλέξη Τσίπρα για την θέση του υπουργού Εξωτερικών, ενώ άλλες τόσες φορές δήλωσε ευτυχής για τις εξελίξεις στα Σκόπια με την υπερψήφιση της συνταγματικής αναθεώρησης. Ο πρωθυπουργός από την πλευρά του μίλησε για ιστορική ημέρα για την εξωτερική μας πολιτική. Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε επίσης στην Τουρκία στέλνοντας μήνυμα ότι δεν θα ανεχθούμε την παραβίαση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων και είπε ακόμα ότι με την συμβολή του Νίκου Κοτζιά έγιναν πολλά βήματα στην εξωτερική μας πολιτική σε όλους τους τομείς.

Η τοποθέτηση του πρωθυπουργού…