Κωστής Σαββιδάκης: Ο παπάς από τις Άγριες Μέλισσες κατεβαίνει υποψήφιος στις εκλογές

Κωστής Σαββιδάκης

Με ποιο κόμμα κατεβαίνει υποψήφιος βουλευτής στα Δωδεκάνησα ο γνωστός ηθοποιός;

Ο Κωστής Σαββιδάκης έγινε ευρέως γνωστός στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες», όπου για τρεις συνολικά σεζόν υποδύθηκε τον ιερέα (παπα-Γρηγόρης) στο Διαφάνι, το χωριό του θεσσαλικού κάμπου όπου διαδραματιζόταν η ιστορία.

Ο γνωστός ηθοποιός πρόκειται να βρίσκεται μεταξύ των ονομάτων που θα διεκδικήσουν μία θέση στο ελληνικό Κοινοβούλιο στις εκλογές της 21ης Μαΐου, κατεβαίνοντας υποψήφιος με την Πλεύση Ελευθερίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου. Μάλιστα, ο ίδιος έδωσε το παρών και στην επίσημη εκδήλωση για την παρουσίαση του ψηφοδελτίου του εν λόγω κινήματος το βράδυ της Κυριακής.

«Βλέπουμε όλοι μας, ειδικά τα τελευταία χρόνια, τη χώρα μας να βουλιάζει, τον λαό μας να πνίγεται και κανείς από τους κυβερνώντες να μην κάνει τίποτα για αυτό. Βλέπουμε όλους αυτούς που μας κυβερνούν να ρίχνουν συνέχεια το καράβι στα βράχια, κι εμείς, βάζοντας συνεχώς πλάτη, να προσπαθούμε απεγνωσμένα να σώσουμε ό,τι σώζεται.

Βλέπουμε να μην ενδιαφέρονται για τη νέα γενιά και, μοιραία, οι νέοι να εγκαταλείπουν τη χώρα. Βλέπουμε να τους σκοτώνουν και κανείς να μην αναλαμβάνει την ευθύνη! Αρκετή υπομονή έχει κάνει αυτός ο λαός και αρκετές ευκαιρίες έχει δώσει μέχρι τώρα σε όλους αυτούς», ανέφερε πρόσφατα στην εφημερίδα Espresso ο Κωστής Σαββιδάκης για την κάθοδό του στην πολιτική.

«Νομίζω ότι πρέπει να αναλάβουμε πια όλοι τις ευθύνες μας, να πάμε να ψηφίσουμε, να ανεβάσουμε τα μανίκια και να αρχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά και ουσιαστικά για να αλλάξει επιτέλους η χώρα. Έχω φτάσει τα 54 και όλα αυτά τα χρόνια δεν έχω δει στη Βουλή έναν άνθρωπο που να νοιάζεται τόσο σοβαρά για αυτόν τον λαό, παρά μόνο τη Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να αναλάβει τα ηνία του κράτους αυτή η γυναίκα: η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Η οποία, αν και γυναίκα, φορά και τιμά τα παντελόνια καλύτερα από τους άντρες που μας κυβερνούν. Εγώ την εμπιστεύομαι και την ακολουθώ, και αποφάσισα να βρίσκομαι στο ψηφοδέλτιο της Πλεύσης Ελευθερίας στα Δωδεκάνησα», σημειώνει ο γνωστός ηθοποιός.

Υπενθυμίζεται ότι και στις Ευρωεκλογές του 2019 ο Κωστής Σαββιδάκης ήταν και πάλι υποψήφιος με την Πλεύση Ελευθερίας.