Κωστής Πολύζος: Τα ντοκουμέντα που είχαν σοκάρει!

«Το έπλυνα έντεκα φορές… Μ’ έπνιγε η άσχημη μυρωδιά του αυτοκινήτου...»

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας του 23χρονου Κωστή Πολύζου από τη Σιάτιστα, καθώς σήμερα το πρωί συνελήφθησαν η μητέρα και ο πατριός του.

Διαβάστε εδώ τις τελευταίες εξελίξεις…

Ήταν τον Απρίλιο του 2014, όταν στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» είχαν βγει στον αέρα μαρτυρίες για ύποπτο αυτοκίνητο με το οποίο πιθανά μεταφέρθηκε το πτώμα του άτυχου 23χρονου στον «τάφο» του, στο οποίο είχε ανιχνευτεί ανθρώπινο αίμα. Στην εκπομπή είχαν μιλήσει ο ιδιοκτήτης της μάντρας που το αγόρασε πρώτος και ο ιδιοκτήτης του πλυντηρίου αυτοκινήτων που το έπλυνε με βιολογικό καθαρισμό. 

«Το έπλυνα έντεκα φορές…»

Η εκπομπή είχε εντοπίσει τον ιδιοκτήτη του πλυντηρίου που καθάρισε το ύποπτο αυτοκίνητο πριν αυτό πουληθεί για δεύτερη φορά… Όπως είπε, του το έδωσε για καθαρισμό ο ιδιοκτήτης μιας μάντρας αυτοκινήτων που το είχε αγοράσει από τον προηγούμενο κάτοχο. Κατά τη διάρκεια του πλυσίματος διέκρινε κάποιες παράξενες κηλίδες στην ταπετσαρία του πίσω καθίσματος και της εσωτερικής πλευράς της πόρτας. Οι κηλίδες αυτές δεν καθάρισαν εντελώς παρά τις επίμονες προσπάθειες του. Όπως είπε χαρακτηριστικά, έπλυνε το συγκεκριμένο αυτοκίνητο έντεκα φορές! Ο ίδιος είχε πλύνει με βιολογικό καθαρισμό και το κάλυμμα της καρότσας του αυτοκινήτου, στο οποίο εντοπίστηκε τρία χρόνια μετά το ανθρώπινο αίμα.

«Μ’ έπνιγε η άσχημη μυρωδιά του αυτοκινήτου…»

Στο «Τούνελ» είχε μιλήσει και ο ιδιοκτήτης της μάντρας που παρέλαβε πρώτος το ύποπτο επαγγελματικό αυτοκίνητο. Ο πρώην κάτοχος του είχε απευθυνθεί σε αυτόν το καλοκαίρι του 2011, λίγο πριν αποκαλυφθεί το πτώμα του άτυχου Κωστή. Του είχε πει ότι ήθελε να το πουλήσει γιατί σκόπευε να μετακομίσει σε άλλη πόλη και το συγκεκριμένο αυτοκίνητο δε θα του ήταν πια χρήσιμο. Περιγράφει την εικόνα που παρουσίαζε το εσωτερικό του οχήματος. Ήταν πολύ βρώμικο και η μυρωδιά ήταν έντονη και ιδιαίτερα άσχημη. Όπως είπε, ακόμα κι όταν το αυτοκίνητο πλύθηκε με βιολογικό καθαρισμό, δεν ξεμύριζε με τίποτα και χρησιμοποίησε και ο ίδιος κι άλλους τρόπους για να καλύψει τη βρώμα.