Κώστας Βουτσάς: Αποχαιρετισμός στον αξέχαστο ηθοποιό

Κώστας Βουτσάς

Πλήθος κόσμου αποχαιρέτησε τον αιώνιο έφηβο του ελληνικού κινηματογράφου.

Με δάκρυα στα μάτια και βαθιά θλίψη αποχαιρέτησε σήμερα όλη η χώρα τον σπουδαίο Έλληνα ηθοποιό Κώστα Βουτσά. Ο αιώνιος έφηβος του ελληνικού κινηματογράφου άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 88 χρόνων τα ξημερώματα της Τετάρτης και βύθισε στο πένθος τα αγαπημένα του πρόσωπα, την οικογένειά του, τον καλλιτεχνικό χώρο και όσους τον γνώρισαν και τον αγάπησαν μέσα από τους ρόλους του.

Χθες, Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου, από τις 09:30 το πρωί ως τις 19:30, η σορός του Κώστα Βουτσά τέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα στο παρεκκλήσι της Μητρόπολης Αθηνών, παρουσία της οικογένειας του ηθοποιού και πλήθους κόσμου. Σήμερα το πρωί η οικογένεια του αγαπημένου ηθοποιού βρέθηκε στην Μητρόπολη Αθηνών για το τελευταίο αντίο.

Η επιθυμία της οικογένειας ήταν να συγκεντρωθεί νωρίς το πρωί και να αποχαιρετίσει σε κλειστό κύκλο τον Κώστα Βουτσά, ενώ στις 11:00 άρχισε να ψάλλεται η νεκρώσιμος ακολουθία, και ακολουθήσουν οι επικήδειοι και κατόπιν μεταφέρθηκε στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Συγκινημένη η σύζυγός του Αλίκη Κατσαβού έχοντας στο πλευρό τις κόρες του ηθοποιού Σάντα Βουτσά, Θεοδώρα και Νικολέτα Βουτσά μαζί με την μητέρα του Θεανώ Παπασπύρου και τον Άνθιμο Ανανιάδη με την μητέρα του Εύη Καραγιάννη είπαν το τελευταίο αντίο στον αγαπημένο ηθοποιό.

Τους επικήδειους εκφώνησαν ο Κώστας Γεωργουσόπουλος, ο Δημήτρης Κουτσούμπας, ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, ο Δημήτρης Μελισσανίδης, η Μιμή Ντενίση, ο Νίκος Γαλανός, ο Δημήτρης Λιγνάδης, η κόρη του Νικολέτα Βουτσά και ο Άνθιμος Ανανιάδης.

Πηγή: Tlife.gr