Κώστας Μπακογιάννης: Ο Απόστολος Γκλέτσος, η Σία Κοσιώνη και ο Πάνος Καμμένος

Μπακογιάννης

«Δεν έχω σχέση με την κεντρική πολιτική σκηνή και δεν με ενδιαφέρει αυτό το κομμάτι. Το αποκλείω να βρεθώ εκεί».

Ο Κώστας Μπακογιάννης μίλησε για όλους και για όλα στην εκπομπή Happy Day. Ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας απάντησε στα σχόλια του Απόστολου Γκλέτσου, μίλησε για τη σχέση του με τη Σία Κοσιώνη και «κάρφωσε» τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο.

Ποιος είπαμε τα λέει αυτά;

«Δεν είμαι οπαδός της αντιπαράθεσης, είμαι οπαδός της σύγκρισης. Όταν φτάσει η ώρα των εκλογών, ο κόσμος θα κρίνει, θα συγκρίνει και θα αποφασίσει».

[dfp_ads id=236982]
  • Πρόσφατα αναφέρθηκε σε σένα με όχι πολύ καλά σχόλια, με αφορμή την κακοκαιρία και τα προβλήματα που προκλήθηκαν…
  • Ποιος είπαμε τα λέει αυτά;
  • Ο Απόστολος Γκλέτσος.
  • Δεν έχει και πολύ σημασία. 

«Δεν έχω σχέση με την κεντρική πολιτική σκηνή και δεν με ενδιαφέρει αυτό το κομμάτι. Το αποκλείω να βρεθώ εκεί».

Η Σία Κοσιώνη

«Κοίτα… Είμαστε δυο άνθρωποι που προσπαθούμε να κάνουμε ο καθένας τη δουλειά μας όσο μπορούμε καλύτερα. Δεν προκαλούμε ελπίζω, δεν ενοχλούμε ελπίζω και κάνουμε ότι μπορούμε για να προστατεύσουμε την ιδιωτική μας ζωή. Οι τοίχοι του γραφείου ενός πολιτικού πρέπει να είναι γυάλινοι, διάφανοι. Δεν έχεις το δικαίωμα να κρύψεις τίποτα. Ο άλλος εκεί έξω πρέπει να τα ξέρει όλα για σένα. Όμως, άλλο το γραφείο και άλλο το σπίτι. Κι εμείς άνθρωποι είμαστε και προσπαθούμε να φτιάξουμε μια ωραία κανονικότητα και πάνω από όλα να προστατεύσουμε τα παιδιά».

Τα Ίμια και ο Πάνος Καμμένος

«Πήγε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας κατέθεσε στεφάνι στη θάλασσα στα Ίμια και μετά βγάζει φωτογραφίες και το πουλάει. Ρε μεγάλε, αν αυτά που λες τα εννοείς, πήγαινε προσγειώσου στο νησί και κατέθεσε στεφάνι».