Κώστας Μαρκόπουλος στον ΣΚΑΙ: «Ο ένας προσπαθούσε να κρατήσει τον άλλο να μείνουμε στο κόμμα» – «Το non paper κατασκευάστηκε από το γραφείο Καμμένου!»

Τα σημαντικότερα θέματα της ειδησεογραφίας στον "ΣΚΑΙ" με τον Νίκο Ευαγγελάτο στις 19:00!

 Τους λόγους για τους οποίους παραιτήθηκε από τους Ανεξάρτητους Έλληνες εξήγησε μιλώντας στον ΣΚΑΙ και το Νίκο Ευαγγελάτο ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής, Κώστας Μαρκόπουλος.

«Δεν κατόρθωσαν να διορθώσω πολλά κακώς κείμενα. Κάποια στιγμή κάποιος επιλέγει. Δεν μπορώ να δεχθώ να αποφασίζουν άλλοι για μένα ερήμην μου», είπε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στο συνέδριο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, είπε ότι ήταν να γίνει τέλος Οκτωβρίου και πήγε στο τέλος Απριλίου. «Και δεν είμαι σίγουρος ότι θα γινει και τότε», είπε χαρακτηριστικά.

«Αμφιβάλω για τις προθέσεις πολλών μέσα στους Ανεξάρτητους Έλληνες», είπε ο κ. Μαρκόπουλος και πρόσθεσε:

«Η κατάσταση είχε φτάσει στο απροχώρητο εδώ και 7 μήνες. Ο καθένας μας προσπαθούσε να συγκρατήσει τον άλλον να μείνουμε στο κόμμα.»

Αναφερόμενος στην μαζική φυγή από το κόμμα του Πάνου Καμμένου είπε: «Δεν υπάρχει τίποτα οργανωμένο από κανέναν. Δεν υπάρχει επαφή με κανένα άλλο κόμμα. Δεν μπορούσα να αντέξω σε ένα κόμμα που αποφασίζει ένας».

Ο κ. Μαρκόπουλος είπε επίσης ότι καμία από τις θέσεις που έχει εκφράσει ο Πάνος Καμμένος δεν συζητήθηκε στο κόμμα. «Σε ένα κόμμα του ποτέ δεν μπορώ να αντέξω», είπε χαρακτηριστικά.

Για το non paper είπε ότι φτιάχτηκε από το γραφείο του Πάνου Καμμένου. «Το άφησε ο ίδιος στην Προεδρία της Δημοκρατίας και αισθάνομαι άσχημα γιατί αδικήσαμε την Προεδρία της Δημοκρατίας», είπε χαρακτηριστικά. Και συνέχισε: «Με εξοργίζει γιατί τον θεσμό του προέδρου της Δημοκρατίας δεν μπορεί να τον χρησιμοποιεί κανένας. Τις μέρες που έγινε το επεισόδιο πιστέψαμε τον Πάνο Καμμένο.»

Δείτε το απόσπασμα της εκπομπής

Διαβάστε ακόμα

Ο Πάνος Καμμένος μιλά στο ΣΚΑΙ για τις αποχωρήσεις στελεχών: «Όσοι έφυγαν ζητούν υποταγή από τον σουλτάνο Σαμαρά»

ΣΚΑΙ με τον Ν. Ευαγγελάτο: Αυξήσεις στο ρεύμα έως 48% ζητάει η ΔΕΗ

ΣΚΑΙ με τον Ν. Ευαγγελάτο: Σπαράσσονται από «εμφύλιο» οι Ανεξάρτητοι Έλληνες!

ΣΚΑΙ με τον Ν. Ευαγγελάτο: Αυτά είναι τα νέα φορολογικά μέτρα!

ΣΚΑΙ με τον Ν. Ευαγγελάτο: Επεισόδια στη πορεία στη μνήμη του Α. Γρηγορόπουλου

ΣΚΑΙ με τον Ν. Ευαγγελάτο: Μίλησε ξεκάθαρα για απολύσεις δημοσιών υπαλλήλων ο Γ. Στουρνάρας!

ΣΚΑΙ με τον Ν. Ευαγγελάτο: Deutsche Bank: 427δις ευρώ η αξία του φυσικού αερίου της Κρήτης!