Κώστας Μακεδόνας: Θα άφηνε το παιδί του να πάει σε μουσικό ριάλιτι;

Ο καλλιτέχνης είχε εμφανιστεί στον ημιτελικό του πρώτου The Voice ως καλεσμένος.

Ο αγαπημένος ερμηνευτής του εντέχνου, που το φετινό καλοκαίρι γυρίζει όλη την Ελλάδα κάνοντας συναυλίες και στα ρεπό του γυρίζει όλο τον κόσμο πιλοτάροντας αεροσκάφη , αποκαλύπτει στο «Weekend» και στην Κορύνα Μαντάγαρη λίγο πριν τη μεγάλη του συναυλία στις 29 Αυγούστου στο Μαρούσι, πως είναι να είσαι και ιπτάμενος αλλά και τραγουδιστής, ενώ μιλά και για τα μουσικά ριάλιτι

Τι γνώμη έχεις για τα μουσικά ριάλιτι;
Τα ριάλιτι για τα νέα παιδιά είναι αναγκαίο κακό ή καλό, όπως το βλέπει κανείς. Αν και δεν τα παρακολούθησα είχα πάει καλεσμένος στο The Voice. Αυτές οι εκπομπές φέρνουν κέρδη στα κανάλια και είναι λογικό να υπάρχουν. Αυτό που με φοβίζει είναι η απότομη προβολή που μπορεί να κερδίσει ένα παιδί από αυτά τα σόου, που αν δεν έχει την κατάλληλη παιδεία μπορεί να αποβεί καταστροφική.

Αν κάποιο από τα παιδιά σου θελήσει να πάει σε ένα τέτοιο σόου θα το αφήσεις;
Αν θέλει να πάει ας πάει. Απλά από τη μεριά μου δεν θα το θεωρούσα έντιμο, απέναντι στα άλλα παιδιά, να διαφημίσω ότι το παιδί μου είναι εκεί γιατί τα άλλα παιδιά δεν θα είχαν πατέρα καλλιτέχνη. Θα προτιμούσα να βρίσκανε το δρόμο τους μέσα στη δουλειά με διαφορετικό τρόπο. Στάθηκα πολύ τυχερός που με άκουσε ο Σταμάτης Κραουνάκης στα 20 μου χρόνια.