Κώστας Χαρδαβέλλας: Έτσι έμεινε ορφανός στα πρώτα χρόνια της ζωής του

«Ουσιαστικά εκείνος μεγάλωσε εμένα και την αδελφή μου, την Ελένη, που είναι τρία χρόνια μεγαλύτερη. Είναι ένας άνθρωπος που του χρωστάω πολλά».

Η ιστορία του Κώστα Χαρδαβέλλα θυμίζει κινηματογραφική περιπέτεια, που εμπεριέχει όλα τα απαραίτητα συστατικά για να την κάνει άκρως ενδιαφέρουσα: Απώλεια, πόνο, δημιουργία, θυελλώδεις έρωτες, δημοσιότητα και επιτυχία. Γεννιέται στον Πειραιά, αλλά οι πρώτοι μήνες της ζωής του συνοδεύονται από αναπάντεχα σκληρά περιστατικά. «Ο πατέρας μου πέθανε από καρδιά όταν ήμουν δύο μηνών. Τον έλεγαν Κώστα και, επειδή ήμουν ακόμα αβάπτιστος, μου έδωσαν το όνομά του προς τιμήν του. Ουσιαστικά ήμουν ένα παιδί που ξεκίνησε τη ζωή του χωρίς γονείς. Από το υπόγειο, όπως συνηθίζω να λέω. Χωρίς γνωριμίες, ούτε και σόι για να με στηρίξει» αποκαλύπτει στο People και τον Μαρίνο Βυθούλκα.

Λίγα χρόνια μετά το θάνατο του πατέρα του, η μητέρα του ξαναπαντρεύεται έναν Έλληνα από τη Ρωσία. Ο Βάνιας Καρατζάς, ο οποίος κατάγεται από πλούσια οικογένεια της Οδησσού, θα αναλάβει να μεγαλώσει μόνος του τον Κώστα, όταν η εγκυμονούσα μητέρα του πεθαίνει από εξωμήτρια κύηση όταν εκείνος ήταν μόλις 5 ετών. «Ουσιαστικά εκείνος μεγάλωσε εμένα και την αδελφή μου, την Ελένη, που είναι τρία χρόνια μεγαλύτερη. Είναι ένας άνθρωπος που του χρωστάω πολλά».

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο People, που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή, μαζί με το Πρώτο Θέμα.