Κως – Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τη μοιραία συνάντηση της Αναστάζια με τον 32χρονο

Αναστάζια

Διαβάστε περισσότερα...

Ένα νέο βίντεο από τη μοιραία στιγμή για την 27χρονη Αναστάζια που δολοφονήθηκε στην Κω παρουσίασε το T-live με την Τατιάνα Στεφανίδου. Η ώρα είναι περίπου 9:30 το βράδυ. Η Αναστάζια φεύγει με τον 32χρονο κατηγορούμενο και αμέσως μετά επιβιβάζεται στο μηχανάκι του και αναχωρούν για το σπίτι του Μπαγκλαντεσιανού.

Σύμφωνα με τη Γιώτα Κηπουρού, η Αναστάζια έχοντας ψωνίσει μερικά πράγματα από το μίνι μάρκετ, κάθεται μόνη της σε ένα πεζούλι και στη συνέχεια συναντά μια παρέα Πακιστανών. Αμέσως μετά έχει μια σύντομη συνομιλία με τον κατηγορούμενο.

Όπως φαίνεται στο βίντεο του T-live, η Αναστάζια και ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές φεύγουν μαζί. Λίγο μετά ανεβαίνει στη μηχανή του και φεύγουν για το σπίτι του, στρίβοντας αριστερά.

Σήμερα ο 32χρονος κατηγορούμενος πέρασε την πόρτα της ανακρίτριας προκειμένου ν’ απολογηθεί για τα κακουργήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και του βιασμού σε βάρος της 27χρονης Αναστάζια.

Και ενώ ο 32χρονος αρνείται τις κατηγορίες, οι Αρχές, έχοντας ως σύμμαχο την τεχνολογία, αξιοποίησαν τα ευρήματα που ανέσυραν από το κινητό του δένοντας τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του. Χαρακτηριστικό είναι το μήνυμα που φέρεται να έστειλε σε ομοεθνείς του.

«Πρέπει να φύγω, πρέπει να έρθω στην Ιταλία», ήταν το μήνυμά του.

Παράλληλα, το στίγμα του κινητού τηλεφώνου του έδειξε ότι το βράδυ της δολοφονίας κινήθηκε στην ευρύτερη περιοχή όπου εντοπίστηκε η σορός της 27χρονης. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αξιωματικοί της αστυνομίας διαπίστωσαν ότι ο 32χρονος προσπάθησε να σβήσει τα ίχνη των κινήσεών του από το κινητό το οποίο φέρεται να έβαζε σε λειτουργία πτήσης ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Για τον λόγο αυτό φέρεται να έψαχνε στο διαδίκτυο εφαρμογές που διαγράφουν από το κινητό τις διαδρομές που έχει κάνει κάποιος.

Αντίθετα, λόγω της προχωρημένης σήψης της σορού, η ιατροδικαστική έκθεση φαίνεται να λειτούργησε συμπληρωματικά. Στο T-live μίλησε, αποκλειστικά, ο ιατροδικαστής Παναγιώτης Κοτρέτσος, που συνέταξε την έκθεση, ξεκαθαρίζοντας πως η άσκηση της ποινικής δίωξης σε βάρος του 32χρονου για βιασμό δεν στηρίχτηκε σε κάποιο δικό του εύρημα.