Κορυδαλλός: Ντοκουμέντα αποκαλύπτουν τις άθλιες συνθήκες διαβίωσης στο γηροκομείο

Tlive

"Τους χτυπούσαν γιατί δεν τρώγανε ή γιατί δεν πίνανε νερό ή γιατί είχε νεύρα ο ίδιος ο ιδιοκτήτης" καταγγέλλει πρώην εργαζόμενη στο T-Live.

Φωτογραφικό υλικό αλλά και βίντεο από τις άθλιες συνθήκες διαβίωσης των φιλοξενούμενων σε γηροκομείο στον Κορυδαλλό φέρνει στο φως η εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.

Πρόκειται για ντοκουμέντα που προκαλούν αποτροπιασμό και εγείρουν εκ νέου σοβαρά ερωτηματικά για την καθημερινή περιποίηση των ηλικιωμένων στους οίκους ευγηρίας.

«Έπεφτε ξύλο στους ασθενείς, δεν είχαν πολύ φαγητό, άθλιες καταστάσεις γιατί ήταν μόνοι τους όλο το βράδυ. Το πρωί που πήγαινα τους έβλεπα στα πατώματα, χτυπημένους, με αίματα. Ήταν όλοι παρατημένοι. Δεν υπήρχε καμία νοσηλευτική φροντίδα» καταγγέλλει στο T-Live πρώην εργαζόμενη του συγκεκριμένου γηροκομείου.

«Τους χτυπούσαν γιατί δεν τρώγανε ή γιατί δεν πίνανε νερό ή γιατί είχε νεύρα ο ίδιος ο ιδιοκτήτης» προσθέτει η ίδια και οι περιγραφές της σοκάρουν.

Η εκπομπή ήρθε σε επικοινωνία με τον πρώην ιδιοκτήτη του οίκου ευγηρίας, ο οποίος ισχυρίζεται πως οι καταγγελίες είναι προϊόν συκοφαντίας και πως κατά κύριο λόγο προέρχονται από κακόβουλους ανταγωνιστές.