Κορoνοϊός – Πατούλης: Μέχρι στιγμής είμαι ασυμπτωματικός

Γιώργος Πατούλης

Θετικός στον κορωνοϊό έχει βρεθεί και περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή LIVE NEWS και το Νίκο Ευαγγελάτο.

«Μέχρι στιγμής είμαι ασυμπτωματικός. Εργάζομαι από το σπίτι. Σήμερα είχαμε τηλεδιάσκεψη με όλους τους αντιπεριφερειάρχες υγείας για τα ζητήματα της πρόληψης. Αλλά ο ιός είναι αόρατος και δε συγχωρεί κανένα λάθος», είπε ο Γιώργος Πατούλης.

«Δεν έχω αισθανθεί τίποτα. Υπήρχε όμως μια επίσκεψη ενός δημάρχου πριν λίγες ημέρες, που μετά είδαμε στο διαδίκτυο ότι ήταν θετικός στον κορωνοϊό. Πάντα τηρούσαμε τα μέτρα και με μάσκες και όλα. Τη Δευτέρα, όταν είδα την Κυριακή ότι είναι θετικός, έκανα rapid test που βγήκε αρνητικό, αλλά μετά έκανα και μοριακό που βγήκε θετικό», συνέχισε ο ίδιος.

«Βρίσκομαι σε απομόνωση ασκώντας τα καθήκοντά μου. Και η σύζυγος και ο γιος μου ήταν αρνητικοί, όπως και πολλοί εκ των συνεργατών μου. Έγιναν και απολυμάνσεις. Όλα τα πρωτόκολλα τηρούνται, αλλά ο κορωνοϊός είναι εδώ, είναι αόρατος», τόνισε ο κ. Πατούλης.

«Αν έχω τα αντισώματα δεν θα κάνω το εμβόλιο, αλλά αν τύχαινε να μην είχα, προφανώς και θα έκανα το εμβόλιο. Στην οικογένειά μου θα προτείνω να γίνει ο εμβολιασμός. Το υπέρτατο αγαθό της πρόληψης για τους ιούς είναι το εμβόλιο», κατέληξε ο κ. Πατούλης.

Πηγή: Live News