Κορονοϊός: Διασπορά σε πάρτι που έκανε πλούσια φοιτήτρια στη Θεσσαλονίκη! Έσπασε την καραντίνα των 14 ημερών

κορονοϊός

Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη, μετά από πάρτι που έκανε εύπορη φοιτήτρια. Ο κορονοϊός μπήκε στις ζωές των καλεσμένων της.

Ένα νέο περιστατικό διασποράς κορονοϊού, αυτή τη φορά όχι σε κάποιο κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, αλλά σε μια βίλα σε προάστιο της Θεσσαλονίκης, έλαβε χώρα τις προηγούμενες ημέρες. Mία φοιτήτρια γόνος εύπορης οικογένειας της πόλης, επαναπατρίστηκε προ ημερών από το Λονδίνο όπου διέμενε για τις σπουδές της και αποφάσισε να κάνει ένα πάρτι για να γιορτάσει την επιστροφή της.

Σύμφωνα με το Open, στο πάρτι, που έλαβε χώρα στην πολυτελή βίλα της οικογενείας έδωσε το «παρών» πολύς κόσμος, που αποτελείτο κυρίως από νέους ανθρώπους, οι οποίοι ως επί το πλείστον ανήκουν στην ελίτ της πρωτεύουσας της Μακεδονίας.

Ενώ η κοπέλα δεν είχε παρουσιάσει κάποιο σύμπτωμα κατά την επιστροφή της στην Ελλάδα, λίγο μετά το πάρτι νόσησε και παρουσίασε συμπτώματα βαριάς γρίπης. Ετσι, οδηγήθηκε στο νοσοκομείο, όπου υπεβλήθη σε τεστ και βρέθηκε θετική στον κορονοϊό. Ακολούθως ενημερώθηκαν οι άνθρωποι που είχαν πάει στο πάρτι και σύμφωνα με πληροφορίες, πολλοί εξ αυτών βρέθηκαν επίσης θετικοί στον κορονοϊό.

Το πάρτι έγινε στο σπίτι της οικογένειας της φοιτήτριας στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης, η οποία ήρθε οδικώς μέσω Βουλγαρίας. Η κοπέλα που είναι κόρη γνωστού επιχειρηματία της πόλης «έσπασε» την καραντίνα των 14 ημερών.

Όπως αναφέρουν τοπικά ΜΜΕ, λίγο πριν από το πάρτι – μπάρμπεκιου στον κήπο του σπιτιού, σε έλεγχο των Αρχών είχε διαπιστωθεί και πάλι ότι είχε σπάσει την καραντίνα και της είχε επιβληθεί πρόστιμο ύψους 5.000 ευρώ.

Τα συμπτώματα είναι αρκετά και αναμένεται σήμερα το μεσημέρι να υπάρξει και σχετική ενημέρωση από το ΑΧΕΠΑ στο οποίο έγινε η δειγματοληψία.

Πηγή: Open