Κορομηλά εναντίον Αρναούτογλου: Mια καινούργια κόντρα στο τηλεοπτικό τοπίο

Και η κόντρα αυτή δεν είναι καθόλου τυχαία καθώς οι υπεύθυνοι στο κανάλι της Κάντζας θέλουν να δουν τη δυναμική που έχει το «Greek Idol» και απέναντι από το Γρηγόρη Αρναούτογλου να προβάλλουν και τα live με τη Ρούλα Κορομηλά. Πώς πήγε λοιπόν το crash test; Ποιος βγήκε νικητής από τη μάχη της τηλεθέασης; Το τηλεπαιχνίδι του MEGA ή το talent show του ALPHA;
 
Τα δύο προγράμματα συναντήθηκαν από τις 21:31 έως τις 22:24 που ολοκληρώθηκε το «Money Drop». Νικητής στη μάχη της τηλεθέασης βγήκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου που σε αυτό το χρονικό διάστημα έκανε μέσο όρο τηλεθέασης στο γενικό σύνολο 25,2 αφήνοντας αρκετά πίσω το «Greek Idol» που έκανε μέσο όρο 14,9. Στη συνέχεια βέβαια το «Greek Idol» παίζοντας μπάλα χωρίς το «Money Drop» απέναντί του, κατάφερε να ανεβάσει τις τηλεθεάσεις του.
 
Ωστόσο, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, παρά τις χαμηλές πτήσεις του «Greek Idol» οι υπεύθυνοι του ALPHA δεν φαίνονται διατεθειμένοι να το βάλουν κάτω και μέχρι τώρα στον προγραμματισμό τους είναι τα live του talent show τους με παρουσιάστρια τη Ρούλα Κορομηλά να βρεθούν απέναντι στο Γρηγόρη Αρναούτογλου και το «Money Drop». Βέβαια, κανείς δεν γνωρίζει τι πρόκειται να γίνει αν συνεχίσουν οι χαμηλές τηλεθεάσεις στο «Greek Idol» που στην πρεμιέρα του, παρά το καλομονταρισμένο επεισόδιο δεν έφερε τα αναμενόμενα ποσοστά τηλεθέασης.
 
Τέλος, να αναφέρουμε αναλυτικά και τις συνολικές τηλεθεάσεις των δύο προγραμμάτων. Συγκεκριμένα λοιπόν οι καθαροί μέσοι όροι των δύο εκπομπών στο γενικό σύνολο και στο δυναμικό κοινό είναι οι εξής:


 
Γρηγόρης Μελάς