Κόντρα «X Factor» και «Greek Idol» για την Eurovision

Διαβάστε: Ποιοι είναι υποψήφιοι από τα δύο talent show

Η αλήθεια είναι ότι αρκετές δισκογραφικές εταιρείες δεν δείχνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον να υποβάλλουν τους τραγουδιστές τους στη διαδικασία της ψηφοφορίας μόνο και μόνο για να κάνει η ΕΡΤ νούμερα τηλεθέασης.

 

Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, η πρόταση που έγινε από στελέχη της ΕΡΤ στην Ανδριάννα Μπάμπαλη… έπεσε στο κενό. Η γνωστή και ταλαντούχα ερμηνεύτρια αρνήθηκε ευγενικά λόγω πολλών επαγγελματικών υποχρεώσεών της.

 

Ποιοι είναι όμως οι τραγουδιστές που μέχρι τώρα είναι υποψήφιοι για να εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στο επόμενο φεστιβάλ της Eurovision;


Απ’ ό,τι φαίνεται, στον προκριματικό για την επιλογή του τραγουδιού θα είναι σαν  να παρακολουθούμε «X Factor» και «Greek Idol»… μαζί. Κι αυτό γιατί υποψήφιοι θα είναι ο Λούκας Γιώρκας και τα «Κόκκινα χαλιά» που συμμετείχαν στο
talent show του ΑΝΤ1 και η Αντιγόνη Ψυχράμη που συμμετείχε στο talent show του ALPHA.

 

Ωστόσο στελέχη της ΕΡΤ πιστεύοντας ότι δεν μπορούν να είναι μόνο αυτοί οι υποψήφιοι πιέζουν, όπως είπαμε, τις δισκογραφικές εταιρείες να το πάρουν πιο… ζεστά! Έτσι, σκοπεύουν να περιμένουν τις απαντήσεις τους μέχρι και τις αρχές Ιανουαρίου, μπας και… αυξηθούν οι συμμετοχές των υποψηφίων!

 

Γρηγόρης Μελάς