Κωνσταντίνος Κυρανάκης κατά Στέφανου Κασσελάκη: «Αν δεν ξέρεις, μη σηκώνεις το δάχτυλο»

Κυρανάκης Κασσελάκης

"Θα αποδειχθεί στην πορεία εάν εννοεί στην πράξη όλα αυτά που λέει", σημειώνει ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πίσω από τις γραμμές» του Action24 βρέθηκε ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης. Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κλήθηκε να σχολιάσει την ατυχή δήλωση στην οποία προχώρησε τις προηγούμενες ημέρες ο Στέφανος Κασσελάκης για το ψευδοκράτος της Βόρειας Κύπρου αλλά και τη γενικότερη εικόνα του ως υποψηφίου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

«Εγώ δεν υποτιμώ κανέναν, ειδικά νέους ανθρώπους που μπαίνουν στην πολιτική και ζητούν την ευκαιρία τους. Ομολογώ όμως ότι μου έκανε πάρα πολύ άσχημη εντύπωση το ότι σηκώνεις το δάχτυλο για να κάνεις κριτική για ένα εθνικό θέμα και δεν ξέρεις ποια είναι η ορολογία, η ιστορία και εθνικές θέσεις», σχολιάζει ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης.

«Αν δεν ξέρεις, μη σηκώνεις το δάχτυλο. Αυτό δείχνει αλαζονεία», τονίζει χαρακτηριστικά ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

«Δεν υπάρχουν δικά μας και δικά τους κοινά. Υπάρχει η κοινωνία, τα προβλήματά της, η οικονομία, οι μισθοί και τα κόμματα που υπόσχονται και εφαρμόζουν πολιτικές που μπορούν να φέρουν καλύτερα αποτελέσματα. Τώρα, προφανώς, αν θέλει να απευθυνθεί σε ανθρώπους που θέλουν να αυτοπροσδιορίζονται Αριστεροί…», επισημαίνει αμέσως μετά ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ πάντα ισχυριζόταν ότι έχει μία μεγαλύτερη διείσδυση στις εκλογές. Όπως είδαμε όμως στις τελευταίες εκλογές δεν την είχε. Θα αποδειχθεί στην πορεία εάν εννοεί στην πράξη όλα αυτά που λέει», σημειώνει ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης στην τοποθέτησή του.