Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: «Με τον Γιώργο Θεοφάνους οι σχέσεις μας είναι εξαιρετικές»

«Δεν υπήρχε και δεν υπάρχει καμία επαφή με τον πατέρα μου»

Ο ταλαντούχος Κύπριος ερμηνευτής εξομολογήθηκε στην εφημερίδα «Η ΑΠΟΨΗ» τα πάντα για τις δυσκολίες στον χώρο της μουσικής βιομηχανίας, την πιθανότητα να ενωθεί ξανά με τους ΟΝΕ, την γνώμη του για τα talent shows, την σημερινή του σχέση με τον Γιώργο Θεοφάνους αλλά και τον πατέρα του.

«Εάν υπάρξει κάτι συγκεκριμένο όπως ένα μεγάλο καλλιτεχνικό γεγονός, μια συναυλία, ή ένα τραγούδι, υπό την διεύθυνση και καθοδήγηση του Γιώργου Θεοφάνους που εμπνεύστηκε και δημιούργησε το γκρουπ, τότε θα συμμετέχω και εγώ στο όποιο reunion προκύψει», αναφέρει χαρακτηριστικά για την πιθανότητα να ενωθεί ξανά με τους ΟΝΕ, το ανδρικό συγκρότημα από το οποίο ξεκίνησε την καριέρα του.Ποια είναι όμως σήμερα η σχέση του με τον Γιώργο Θεοφάνους; «Με τον Γιώργο Θεοφάνους οι σχέσεις μας είναι εξαιρετικές, μπορεί να πέρασαν από διακυμάνσεις και περιόδους πικρίας λόγω διαφωνιών αλλά ποτέ δεν έπαψε να υπάρχει η αλληλοεκτίμηση, ο θαυμασμός και η αγάπη μεταξύ μας, και αυτό επιβεβαιώνετε από τις περσινές κοινές μας εμφανίσεις που κάναμε που στέφθηκαν με μεγάλη επιτυχία. Με τον Γιώργο είμαι σίγουρος ότι έχουμε πολλά να κάνουμε μαζί στο μέλλον. Με τα υπόλοιπα πρώην μέλη των «ΟΝΕ» έχουμε επίσης πολύ καλές σχέσεις, γιατί να μην έχουμε άλλωστε;», τόνισε ακόμα ο Κωνσταντίνος.

«Είναι αλήθεια πως στις μέρες είναι περιορισμένες αυτές οι ευκαιρίες ανάδειξης και ανέλιξης ταλέντων και έτσι καταφεύγουν στα διάφορα talent show, τα οποία δυστυχώς κατά την γνώμη μου προσφέρουν στιγμιαία και εικονική αναγνωρισημότητα και επιτυχία, κι» αυτό θα έπρεπε να προβληματίσει σοβαρά τα κανάλια που τα μεταδίδουν. Θα μπορούσα και εγώ όταν ξεκινούσα να πάω σε ένα της τότε εποχής στην Κύπρο, αλλά ενστικτωδώς, από αγάπη, από τρέλα για την δουλειά αυτή προτίμησα να μπω στα βαθιά από μικρό παιδί και προχωρήσω σιγά σιγά και ανοδικά. Το κέρδος ήταν και είναι πολλαπλό», είπε για την εφήμερη δόξα που προσφέρουν οι διαγωνισμοί στους νέους που ονειρεύονται να γίνουν τραγουδιστές.

Ο Κωνσταντίνος είναι ένας άνθρωπος που έχει βιώσει το bullying μέσα στην οικογένεια του. Τι συμβουλεύει όσους ζουν κάτι ανάλογο; «Η συμβουλή μου είναι μια, τα παιδιά πρέπει να μιλήσουν για το πρόβλημα τους αμέσως και οπωσδήποτε, όποια στιγμή και αν συμβαίνει, σε ένα φίλο, σε ένα καθηγητή, σε ένα δικό τους άνθρωπο τέλος πάντων. Έτσι μπορεί να βοηθηθούν και να προστατευθούν έγκαιρα. Η σιωπή και η απόκρυψη οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην καταστροφή. Αυτός ήταν και ο λόγος που μίλησα και εγώ για το πρόβλημα μου, για τα παιδιά, για την ενθάρρυνση και την αφύπνιση τους. Τα παιδιά που υφίστανται ενδοοικογενειακή βία και bulling πρέπει να μιλούν γι» αυτό, να το πουν αμέσως σε κάποιον, να ζητήσουν βοήθεια και να είναι θαρραλέα», είπε ο γνωστός τραγουδιστής, ενώ αποκάλυψε για το πώς είναι σήμερα, η σχέση με τον πατέρα του, με τον οποίο, μετά τη δημοσιοποίηση του προβλήματος σταμάτησε να έχεις επαφές, τα εξής: «Δεν υπήρχε και δεν υπάρχει καμία επαφή. Αυτό, πάρα πολύ απλά».

Διαβάστε ακόμα:

Οι ONE ξανά μαζί σε selfie φωτογραφία!