Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος: «Δεν είχα ακούσει ποτέ τον Αντώνη Ρέμο»

Γιατί θα επέλεγε την Δέσποινα Βανδή, σε περίπτωση που γυρνούσε η γνωστή τραγουδίστρια;

Συνέντευξη στο περιοδικό «HELLO» και τον Ανδρέα Δερμιτζάκη παραχώρησε ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος και μίλησε μεταξύ άλλων για τον coach του στο «The Voice», τον Αντώνη Ρέμο, για τη Δέσποινα Βανδή, αλλά και για τον θεσμό της Eurovision, τον οποίο χαρακτήρισε ανούσιο.

Μου είπες πως δεν έβλεπες τηλεόραση. Αντώνη Ρέμο άκουγες;

Όταν επέλεξα τον Αντώνη Ρέμο, αναρωτήθηκα γιατί το έκανα, αφού δεν τον είχα ακούσει ποτέ. Γιατί το ένστικτό μου με οδήγησε σ' αυτόν; Ακούγοντας, όμως, ένα playlist του, συνειδητοποίησα ότι σιγά-σιγά σιγοτραγουδούσα τα τραγούδια του. Τότε κατάλαβα πόσο εμβληματική είναι η παρουσία του, που ακόμα κι εγώ που δεν έχω τόση μεγάλη ανάμειξη με το είδος που τραγουδάει, να ξέρω τα τραγούδια του. Εκεί καταλαβαίνεις την αξία του καλλιτέχνη.

Πέρυσι νίκησε η ομάδα της Δέσποινας Βανδή. Αν γυρνούσε κι αυτή στην πρώτη σου εμφάνιση, ποιον coach τελικά θα επέλεγες;

Αν είχε γυρίσει η Δέσποινα Βανδή, θα πήγαινα μαζί της, αλλά για άλλους λόγους.

Ποιοι είναι αυτοί οι λόγοι;

Θεωρώ πως η Δέσποινα Βανδή είναι η πιο εύστοχη στις παρατηρήσεις της όσον αφορά το τεχνικό και φωνητικό κομμάτι. Αν και μετά την εμπειρία μου με τον Ρέμο, δε νομίζω πως θα τον άλλαζα.

Αν σου έκαναν πρόταση να συμμετέχεις στην Eurovision, θα πήγαινες;

Σε καμία περίπτωση. Η Eurovision είναι ένας ανούσιος θεσμός και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί προβάλλεται ως εθνικό ζήτημα ή ότι πηγαίνοντας εκεί κάνεις περήφανη την πατρίδα σου. Δεν θεωρώ ότι οι νικητές αναδεικνύονται λόγω της καλής φωνής ή του τραγουδιού τους.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το The Voice!