Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Το εφετείο επαύξησε την αποζημίωσή του

Κωνσταντίνος Αγγελίδης

Όσα ανέφερε ο δικηγόρος του για την πορεία της υγεία του.

Έξι χρόνια έχουν συμπληρωθεί από το σοκαριστικό ατύχημα που είχε ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης με τη μηχανή του. Ο δικηγόρος του, Αγαμέμνων Τάτσης, βγήκε σε ζωντανή σύνδεση στην Super Κατερίνα και μίλησε για την πορεία της υγείας του και τις δικαστικές εξελίξεις.

«Δικαστικά είμαστε στην ευχάριστη θέση να πούμε για πρώτη φορά ότι ο δικαστικός κύκλος έχει κλείσει και σε αστικό επίπεδο. Τα δικαστήρια εξέδωσαν τις σχετικές αποζημιώσεις και μάλιστα τις επαύξησε. Αυτό είναι κάτι που δεν είναι σύνηθες στη δικαστική πρακτική, καθώς και λίγο καιρό πριν έκλεισε και το ποινικό σκέλος της υπόθεσης, όπου σε ταύτιση με την πρωτοβάθμια απόφαση, το ποινικό εφετείο καταδίκασε εκ νέου τον υπαίτιο οδηγό του λεωφορείου.

Για κανονικότητα είναι πολύ νωρίς να το πούμε. Όταν σου έχουν προκληθεί βλάβες σε μία σειρά από ζωτικά όργανα και όργανα κίνησης, είναι προφανώς ότι θα υπάρχουν θέματα. Συνεχίζει τη φυσικοθεραπεία και σε κάθε περίπτωση είμαστε πολύ καλύτερα από ότι ήμασταν σε παλαιότερο χρόνο. Στέλνει ελπιδοφόρο μήνυμα. Η οικογένειά του και ο Κωνσταντίνος στέλνουν ένα μεγάλο ευχαριστώ και μεγάλη αγκαλιά σε αυτούς τους φίλους  επώνυμους και ανώνυμους, που αγκάλιασαν τον προσωπικό του αγώνα» ανέφερε ο δικηγόρος του Κωνσταντίνου Αγγελίδη.