Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα

Κωνσταντίνος Αγγελίδης

Δίνει τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του!

Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης δίνει σκληρή μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, από το κρεβάτι της εντατικής στο Ασκληπιείο μετά από το σοβαρό τροχαίο που είχε με την μηχανή του, τα ξημερώματα της παραμονής των Χριστουγέννων.

[dfp_ads id=236982]

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα, ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης, προσπάθησε να προσπεράσει ένα λεωφορείο και έχασε τον έλεγχο της μηχανής του, ενώ επέστρεφε στο σπίτι του μετά από διασκέδαση με φίλους του. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να χτυπήσει σοβαρά στο κεφάλι του. Κρίσιμα θα είναι τα επόμενα 24ωρα για την εξέλιξη της υγείας του παρουσιαστή, ο οποίος υποβλήθηκε σε 8ωρο χειρουργείο και νοσηλεύεται στην εντατική.

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, αδελφικός φίλος του Κωνσταντίνου Αγγελίδη, ανέφερε στην εκπομπή Tatiana Live τα εξής: «Ο γιατρός είπε ότι από τη σφοδρότητα του χτυπήματος δεν μπορούμε να ξέρουμε αν φόραγε κράνος. Θεωρούν ότι λόγω της νύστας δεν το είχε βάλει για να το ξυπνάει ο αέρας. Μόνο στο κεφάλι έχει χτυπήσει σοβαρά, στο σώμα είχε κάποια θλαστικά τραύματα ανούσια, δηλαδή κανείς δεν ασχολήθηκε με αυτά. Έχει σπάσει ένα χέρι και έχει ένα θλαστικό τραύμα στον πνεύμονα. Ο αυχένας του είναι εντάξει, είναι αρτιμελής. Μέρα με τη μέρα οι γιατροί είπαν ότι η κρίσιμη περίοδος είναι μία εβδομάδα ολόκληρη, οπότε δεν υπάρχει πισωγύρισμα, ευτυχώς, και κάθε μέρα κάτι καλό συμβαίνει».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή με όλες τις τελευταίες πληροφορίες για την υγεία του παρουσιαστή, αλλά και για τις συνθήκες του ατυχήματος: