Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Δεν θα μπορούσα να κάνω κατευθείαν τριαντάρια και σαραντάρια»

«Ο κόσμος με ρωτάει αν θα κοπεί η εκπομπή, αν θα χάσω τη δουλειά μου»...

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δίνει τις δικές της απαντήσεις στα όσα της καταλογίζουν το τελευταίο διάστημα με συνεντευξή της στη Μαρία Κολλιάτσα για το περιοδικό ΕΓΩ.

Ποια είναι η σχέση σου με τους συνεργάτες σου;

Είναι άκομψο να μιλάς, για τον εαυτό σου και τη συμπεριφορά σου. Καταλαβαίνω γιατί με ρωτάς, αλλά, όπως θα διαπίστωσες και εσύ, είμαι οικεία με όλους. Δεν έχω καμία σχέση με αυτό που προσπαθούν κάποιοι να δείξουν ότι είμαι. Ούτε απόμακρη είμαι ούτε ζω σε γυάλα. Είμαι ένα κορίτσι 27 ετών. Πώς γίνεται να είμαι μια μέγαιρα που διατάζει. Κάτι τέτοιο δεν συνάδει ούτε με την ηλικία ούτε με το χαρακτήρα μου. Δεν μπορώ να το κάνω. Από τους συνεργάτες μου μαθαίνω, εμπνεόμαι, παίρνω και δίνω πράγματα. Και αν είμαι απαιτητική -όπως είμαι άλλωστε και με τον εαυτό μου- είναι γιατί θέλω το καλύτερο και πιστεύω ότι, όταν υπάρχει μια φιλική ατμόσφαιρα, όλα λειτουργούν καλύτερα.

Είσαι ικανοποιημένη με τα νούμερα τηλεθέασης;

Ναι, νιώθω ικανοποιημένη. Υπάρχουν πια πάρα πολλά προγράμματα, διαφορετικά μεταξύ τους, ενώ σε σχέση με τα παρεμφερή, το «Σπίτι μου, σπιτάκι μου» δεν έχει μεγάλη διαφορά στα νούμερα. Μην ξεχνάμε ότι είναι η πρώτη μου προσπάθεια. Αν μη τι άλλο δεν θα μπορούσα να βγω και να κάνω κατευθείαν τριαντάρια και σαραντάρια. Το κοινό ακόμα δεν με ξέρει, με δοκιμάζει. Από την άλλη γίνεται τόσο μεγάλη αναπαραγωγή λάθος πραγμάτων καθημερινά που και ο κόσμος έχει μπερδευτεί. Ωστόσο το 13% και το 14% τηλεθέαση δεν είναι εύκολο νούμερο όταν απέναντι έχεις επιτυχημένες σειρές ή άλλες εκπομπές. Τώρα ξεκινάω.

Για ποιο λόγο η εκπομπή σταμάτησε μία ώρα νωρίτερα την προηγούμενη Κυριακή;

Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να απολογούμαστε συνεχώς. Θα σου πω όμως ότι ακολούθησα την οδηγία που μου έδωσε ο διευθυντής μου, ο κ. Σούσουλας, που ήταν παρών. Παρουσιάστηκαν κάποιες απρόοπτες καταστάσεις που μας ανάγκασαν να κλείσουμε νωρίτερα. Ο Παύλος Σταματόπουλος είχε ένα προσωπικό θέμα, το οποίο σεβάστηκα απόλυτα και γι’ αυτό δεν ήρθε στο στούντιο, ενώ προέκυψε κάτι και με έναν ακόμα στενό μου συνεργάτη, γιατί -ως γνωστόν- ενός κακού μύρια έπονται… Δεν περίμενα ότι θα λάβει τέτοιες διαστάσεις όλο αυτό. Διάβασα διάφορα σενάρια, ο κόσμος με ρωτάει αν θα κοπεί η εκπομπή, αν θα χάσω τη δουλειά μου. Δεν υπάρχει λόγος να λέγονται και να γράφονται όλα αυτά.

Ισχύει ότι θα κοπεί η εκπομπή;

Όχι, δεν ισχύει.

Οι συνεργάτες σου αλλάζουν κάθε λίγο. Ισχύει;

Συνεργάζομαι με τους ίδιους ανθρώπους δύο χρόνια. Είναι κουραστικό να βγαίνω και να απολογούμαι. Είμαι άνθρωπος της συνήθειας. Θέλω να με εμπιστεύονται, να τους εμπιστεύομαι και εγώ. Έχουμε μια τάση να σκεφτόμαστε πάντα τα χειρότερα σενάρια, όμως αυτό είναι πολύ ψυχοφθόρο. Να σε διαβάλλουν, να λένε διάφορα για εσένα και μετά εσύ να πρέπει να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας.

Τι έγινε με τη Ζήνα Κουτσελίνη;

Δεν είμαι ερμόδια να το σχολιάσω. Δεν παίρνω εγώ τις αποφάσεις για το ποιος θα αποχωρήσει ή θα προσληφθεί στο κανάλι.

Ισχύει ότι είχατε έναν πολύ έντονο καβγά;

Όχι δεν ισχύει σε καμία περίπτωση.