Κωνσταντίνα Μιχαήλ: «Τη χρονιά που έκανα τη Λίλη τη μισούσα»!

Η εξομολόγηση της ηθοποιού...

Για τον ρόλο που την στιγμάτισε, αυτόν της ‘Λίλης” στο “Λαβ σορρυ”, μιλάει η Κωνσταντίνα Μιχαήλ στον Άρη Καβατζίκη για το PEOPLE, αποκαλύπτοντας όσα δεν ξέραμε για εκείνη την περίοδο…

«Και η προσωπικότητα και ο ρόλος μού φορέθηκαν. Έπρεπε με κάποιον τρόπο να ανθίσω, να γίνω κύκνος. Ήμουν ακόμη το ασχημόπαπο. Με έχω συγχωρέσει και για τη Λίλη. Εξάλλου, όσο πιο πολύ αντιστέκεσαι σε κάτι, τόσο πιο πολύ σ’ το φοράνε. Τη χρονιά που έκανα τη Λίλη τη μισούσα. Από εκεί που έπαιζα Ηλέκτρα στη σχολή, ξαφνικά έγινα κωμικός και έπεφταν πάνω μου τα παιδάκια σαν τα Πουλιά του Χίτσκοκ. Δεν ήμουν φελλός, δεν μου άρεσε αυτό. Η δημοσιότητα είναι φενάκη και, παρόλο που κράτησε ένα χρόνο, ήταν πολύ έντονο».

«Ήμουν 27 χρόνων και δεν φρόντιζε κανείς για αυτό το πλάσμα. Η Ελένη Μαβίλη με ήθελε ως μονοκόμματο και ακατέργαστο πράγμα. Και αυτήν την έχω συγχωρέσει, γιατί με πίεσε πολύ. Δεν έγινα η μούσα της, το κορίτσι της. Με “πέταξε” στα βαθιά και μου είπε “κάνε επιτυχία τώρα, κολύμπα”. Στις συνεντεύξεις τότε ήταν μαζί μου, “δεν θα λες ότι ήσουν στη Μύκονο, αλλά ότι σπουδάζεις Θεολογία” μου υποδείκνυε. Ήταν, λοιπόν, ένα καλούπι, στο οποίο έπρεπε να βολευτώ. Ένα φορετό καλούπι, που δεν το χάρηκα. Ήμουν μια γυναίκα με άρτια προσωπικότητα, αλλά δεν με βοήθησαν να βγάλω προς τα έξω τον εαυτό μου, ενώ και υποκριτικά ήμουν ελλιπής. Και μετά το Love Sorry το κύκλωμα δεν με δέχτηκε, δεν τους άρεσα. Έπρεπε να εξηγώ και να μην παρεξηγώ».

«Εμένα, ξέρεις, το χειρότερο πράγμα που μου έχουν κάνει σε αυτή τη δουλειά είναι να με αγνοούν. Γι’ αυτό και είπα στον εαυτό μου: “Ό,τι είναι να κάνεις θα ξεφεύγει από το μέσο όρο. Κανόνισε να μην αναπαράγεις το μοντέλο της αξιοπρεπούς κοπέλας, γιατί η τέχνη δεν θέλει τέτοια πράγματα. Σε αγνοούν, κούκλα μου”. Το να νιώθω διάφανη είναι το χειρότερό μου. Το ρόλο της καημένης, όχι, δεν τον έπαιξα».

Διαβάστε ακόμα:

«Έχουμε μια διαφορά ηλικίας, ναι, άλλο ακανθώδες θέμα»
 
Ξεσπά η Κωνσταντίνα Μιχαήλ: Θα το κάνω πιο δύσκολο μετά, αν δεν κατεβάσουν τις φωτογραφίες του γυμνού…

Κωνσταντίνα Μιχαήλ: «Έζησα προσωπικό Μεσαίωνα»