Κόνι Μεταξά: «Η πρώτη που κόλλησα κορώνα μέσα σε δύο μήνες»

Κόνι Μεταξά

Ο ένας μετά τον άλλον, διάσημοι καλλιτέχνες και πρόσωπα της τηλεόρασης ανακοινώνουν ότι είναι θετικοί στο κορωνοϊό, συνιστώντας στους θαυμαστές τους να προσέχουν, αφού η μετάλλαξη Όμικρον είναι άκρως μεταδοτική και τα μέτρα ασφάλειας πιο αναγκαία από ποτέ.

Μακριά από την οικογένεια του θα κάνει πρωτοχρονιά ο Γιώργος Θεοφάνους. Όπως ανάφερε με ανάρτησή του στο Facebook, νοσεί με κορωνοϊό αν και τριπλά εμβολιασμένος.

Από τον κορωνοϊό δεν γλίτωσε ούτε ο Λάκης Λαζόπουλος. Πριν από λίγες ώρες με ανάρτηση του στο Instagram, ανέφερε ότι νοσεί από Covid-19, ενώ όπως έγραψε χαρακτηριστικά, ενημέρωσε προσωπικά και όλους όσους ήρθε σε επαφή τις προηγούμενες ημέρες.

Για δεύτερη φορά κόλλησε κορωνοϊό ο τραγουδιστής Θοδωρής Φέρρης.

Το νυχτερινό κέντρο στο οποίο εμφανίζεται, αναγκάστηκε να βρει αντικαταστάτη, αφού ο λαοφιλής τραγουδιστής από χθες βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι.

Για 3 ήμερες ο Χάρης Βαρθακούρης διενεργούσε rapid και PCR test ώσπου χθες βρέθηκε θετικός ανάμεσα στα 21.567 κρούσματα όπως ανέφερε χαρακτηριστικά στο Facebook.

Με μια μακροσκελή ανάρτησή του περιέγραψε τα συμπτώματα της μετάλλαξης Όμικρον.

Με ένα βίντεο στο Instagram η τραγουδίστρια Ιλένια Γουίλιαμς, από την καραντίνα του σπιτιού της, ενημέρωσε τους ακολούθους της ότι νοσεί με κορωνοϊό, αντιμετωπίζοντας ήπια συμπτώματα και έχοντας παρέα τον σκύλο της.

Θετικός στον κορωνοϊό και ο Έλληνας Σεφ της Βασίλισσας Ελισάβετ, Νίκος Κουλουσίας, που μίλησε στο LIVE NEWS για την κατάσταση της υγείας του.

«Ήπια τα συμπτώματα, σαν ένα συνάχι».

Με τη μετάλλαξη Όμικρον να κυριαρχεί σε όλη τη Μεγάλη Βρετάνια, ο διακεκριμένος σεφ απουσιάζει από την κουζίνα του παλατιού και βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι του στο Λονδίνο.

Με φωτογραφία με τα αποτελέσματα του διαγνωστικού ελέγχου, ο ηθοποιός Μιχάλης Λεβεντογιάννης ανακοίνωσε χθες ότι βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης, στην ανάρτησή του δεν έκανε καμία αναφορά στην κατάσταση της υγείας του, ούτε αποκάλυψε να είναι εμβολιασμένος και αν νοσεί με ήπια συμπτώματα.

Οι περισσότεροι καλλιτέχνες ευχαρίστησαν τους θαυμαστές τους για τα δεκάδες μηνύματά τους για γρήγορη ανάρρωση και ευχήθηκαν στον κόσμο υγεία, με ασφάλεια και μακριά από τον κορωνοϊό και τη μετάλλαξη Όμικρον.

Κόνι Μεταξά – Θετική στον κορωνοϊό για δεύτερη φόρα
Διάσημοι αστέρες της τηλεόρασης και του πενταγράμμου ανακοινώνουν ο ένας μετά τον άλλον, μέσα από τα social media, ότι είναι θετικοί στον ιό. Το ίδιο και η Κόνι Μεταξά.

Η γνωστή τραγουδίστρια και παρουσιάστρια του MEGA STAR ανακοίνωσε πως είναι η δεύτερη φορά που νοσεί, αφού πριν από δύο μήνες είχε βρεθεί ξανά θετική στον κορωνοϊό.

«Ακόμα και στην κορόνα influencer. Η πρώτη που κόλλησε 2 κορόνες σε 2 μήνες», έγραψε η Κόνι Μεταξά στο Instagram.

«Πριν από ενάμιση μήνα ξαναπέρασα. Είναι διαφορετικό τελείως τώρα», είπε, μιλώντας στο MEGA και τον Νίκο Ευαγγελάτο η γνωστή παρουσιάστρια.

«Το πέρασα πολύ δύσκολα, διπλά εμβολιασμένη. Και τώρα ξανά είμαι θετική, με χαμηλό ιικό φορτίο. Το μόνο που έχω είναι βήχας που με ταλαιπωρεί τη νύχτα».

Η τραγουδίστρια λέει ότι δεν περίμενε να κολλήσει γιατί προσέχει πολύ, ενώ και όλοι οι φίλοι της νοσούν.

«Δεν ξέρω κανέναν που να μην έχει κορωνοϊό, εκτός από εσάς», είπε αστειευόμενη και αναφερόμενη στον Νίκο Ευαγγελάτο.