Κωμωδία, δράμα και περιπέτεια στο αποψινό μενού

Πλούσιος ο τηλεοπτικός μπουφές απόψε το βράδυ...

18:00 ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ – MEGA

Επεισόδιο 83: Ο Σαβάς φτάνει στο σπίτι της Γιασεμίν κυριολεκτικά κατόπιν εορτής. Η Γιασεμίν, όση κατανόηση κι αν έχει, δεν ξέρει αν μπορεί να τον συγχωρέσει ξανά… Στην οικογένειά του, όλοι προσπαθούν να καταλάβουν ποιος είχε λόγο να απαγάγει την Τσιτσέκ και να την τρομοκρατήσει μ' αυτόν τον τρόπο… 'Οταν ο Σαβάς ανακαλύπτει πως η Τσιτσέκ εκείνο το βράδυ είχε επισκεφτεί τον Χακάν, του ζητάει το λόγο καθώς ήταν ο τελευταίος που την είδε πριν από την απαγωγή… Ο Γιαβούζ ενημερώνει τον Σαβάς πως οι άντρες του βρήκαν τους απαγωγείς και τους τιμώρησαν, ο Σαβά,ς όμως, θέλει να τους δει ο ίδιος, για να μάθει το κίνητρο της πράξης τους… Οι απαγωγείς, όμως, μυστηριωδώς δολοφονούνται κι ο Σαβάς είναι σίγουρος πως τους σκότωσαν για να μην μιλήσουν… Υποψιάζεται πως πίσω από την απαγωγή της Τσιτσέκ, κρύβεται ο ίδιος ο αδελφός της… Κι ενώ ο Σαβάς προσπαθεί να λύσει το παζλ του μυστηρίου, η Γιασεμίν δέχεται μια αναπάντεχη πρόταση από τη Σαχνούρ…

21:00 ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΣ – ΑΝΤ1

Επεισόδιο 2: Μετά την κηδεία της Βερονίκης η Τατιάνα συντετριμμένη και απογοητευμένη από τη συμπεριφορά του Αλέξανδρου ακολουθεί τον Σταμάτη, που αναλαμβάνει να της φτιάξει το κέφι, σε μια ψαροταβέρνα. Εκεί η Τατιάνα χαλαρώνει και πίνει για να ..

21:50 ΚΛΙΝΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ – MEGA

Επεισόδιο 7: Οι γονείς του Μάρκου έρχονται στο χωριό. Η επανένωση της οικογένειας μετά από χρόνια, δεν συνοδεύεται από θερμά αισθήματα, όπως θα περίμενε κανείς, αλλά από θερμά επεισόδια. Ο Μάρκος έρχεται αντιμέτωπος με πικρές αλήθειες, ενώ ο πατέρας του γίνεται αφορμή να παρεξηγηθεί και με τη θεία Αριστέα. Η απόσταση ανάμεσα στην Αντριάννα και τον Μάρκο μοιάζει μεγαλύτερη από ποτέ. Ο Δημήτρης έχει κερδίσει έδαφος στη ζωή και το σπίτι της και ετοιμάζεται να κάνει το μεγάλο βήμα. Ο Πάνος μαθαίνει ότι θα γίνει πατέρας και αποφασίζει να ταξιδέψει στην Αθήνα για να συμφιλιωθεί με το παρελθόν, αλλά και με το μέλλον του. Ο Ζαφείρης αποφασίζει να κάνει πρόταση γάμου στην Τζούλια. Για έναν ντροπαλό ρομαντικό άνθρωπο, όμως, αυτό δεν είναι τόσο εύκολο!

22:00 TOMB RAIDER 2: ΤΟ ΛΙΚΝΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ – STAR

Ίσως αυτή την φορά, η θαρραλέα αρχαιολόγος Λάρα Κροφτ να έκανε την σημαντικότερη ανακάλυψη στα χρονικά της αρχαιολογίας: μόλις βρήκε μια σταυροφόρα σφαίρα (αρχαίο σύμβολο εξουσίας), που οδηγεί με την σειρά του στην εύρεση του μυθικού Κουτιού της Πανδώρας! Δυστυχώς, η σφαίρα δεν αργεί να καταλήξει στα χέρια του Τζόναθαν Ράις, ενός αριβίστα επιστήμονα, που σκοπεύει να ιδιοποιηθεί το Κουτί της Πανδώρας και να το «προωθήσει» στην αγορά όπλων.

Η Ιντέλιτζενς Σέρβις προσλαμβάνει την Λάρα Κροφτ και της αναθέτει να ματαιώσει τα σχέδια του Ράις. Με τη βοήθεια του μισθοφόρου Τέρι Σέρινταν, η Λάρα Κροφτ μπλέκει σε μια απίστευτη περιπέτεια και ταξιδεύει σ’ όλο τον κόσμο αναζητώντας το Κουτί της Πανδώρας…

Διαβάστε ακόμα:

Ποιοι …έφαγαν πακέτο;