Κολωνός: Το Live News στο διαμέρισμα του μαρτυρίου

Σεπόλια

Η κάμερα της εκπομπής έκανε αυτοψία στο AirBnB που βίαζαν την 12χρονη

Η τηλεοπτική κάμερα μπαίνει για πρώτη φορά στο διαμέρισμα του μαρτυρίου, εκεί όπου γίνονταν οι βιασμοί της 12χρονης από τον Κολωνό. Η εκπομπή Live News επισκέφθηκε αποκλειστικά το 6όροφο AirBnB, το οποίο αναγνώρισε η ανήλικη στην τελευταία της κατάθεση ως το μέρος που την οδηγούσε ο Ηλίας Μίχος και την εξέδιδε.

«Ανεβαίναμε από την είσοδο και μετά υπήρχε μια πόρτα. Ο Ηλίας Μίχος είχε ένα κλειδί και την ξεκλείδωνε. Σε εκείνο το δωμάτιο ερχόταν ένας άντρας κάθε φορά» ανέφερε χαρακτηριστικά η 12χρονη στην κατάθεσή της, ενώ σε άλλο σημείο τόνισε πως τώρα ξέρει ότι μια σειρά από κακούς ανθρώπους παγίδεψαν τόσο την ίδια όσο και τους ανθρώπους που την αγαπούσαν και τη φρόντιζαν πραγματικά.

Εκτός από το AirBnB στο κέντρο της Αθήνας, το ανήλικο θύμα αναγνώρισε και έναν οίκο ανοχής κοντά στην Ιερά Οδό. Εκεί αποκάλυψε πως έτυχε να κακοποιηθεί ακόμη και από πέντε άντρες σε διάστημα μισής ώρας. «Θυμάμαι πως έμπαινα από μια γκρι πόρτα. Εκεί έρχονταν πολλοί άντρες που είχαν κλείσει ραντεβού» υποστήριξε στην κατάθεσή της.