Κολωνός: «Δεν ακούμπησα ποτέ τη 12χρονη» δηλώνει ο πρώην διαιτητής

Tlive

Ο πρώην διαιτητής και οδοντοτεχνίτης είναι ένα από τα πρόσωπα που υπέδειξε η 12χρονη για την υπόθεση του Κολωνού.

O γνωστός πρώην διαιτητής και οδοντοτεχνίτης, Φίλιππος Ντόβας, είναι ένα από τα πρόσωπα που εμπλέκει η 12χρονη από τον Κολωνό στην τελευταία της κατάθεση. Ο ίδιος μίλησε στο ΟΡΕΝ, παραδεχόμενος πως γνώριζε το ανήλικο κορίτσι και πως συχνά βοηθούσε την οικογένειά της, όμως αρνείται κατηγορηματικά πως μπορεί να είχε την οποιαδήποτε σεξουαλική σχέση μαζί του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της δημοσιογράφου Γιώτας Κηπουρού στο T-Live, η 12χρονη στην πέμπτη κατά σειρά κατάθεσή της έχει κατονομάσει ανθρώπους της γειτονιάς για πρώτη φορά και τους έχει αναγνωρίσει ενώπιον της Ανακρίτριας.

«Εγώ αυτή την οικογένεια την ξέρω περισσότερα από 20 χρόνια. Το κοριτσάκι το ξέρω από μωρό. Είχαμε μία γνωριμία, το συμβούλευα πάρα πολύ, του έδινα κάποιες κατευθύνσεις, μας ζητούσε και μία οικονομική βοήθεια 2-3 ευρώ για να πάει με τα αδέλφια της να πάρουν κάτι… και έρχονται σήμερα για αυτόν τον λόγο και με κατηγορούν» δηλώνει στο ΟΡΕΝ ο κύριος Ντόβας.

«Να μη μου λένε ότι έχει υπάρξει βιασμός, ότι την έχω ακουμπήσει… και να μου λένε ότι για αυτή τη γνωριμία πρέπει να πάω για ανάκριση. Αυτό δεν έγινε ποτέ, σε ό,τι έχω ιερό στη ζωή μου. Εγώ πνίγομαι αυτή τη στιγμή όταν τα βλέπω αυτά» τονίζει ο πρώην διαιτητής.

Η 12χρονη στην κατάθεσή της είπε για έναν οδοντίατρο που θυμόταν πως ήταν παντρεμένος και είχε μία κόρη. Την είχε στείλει ο Ηλίας Μίχος να χτυπήσει το κουδούνι του, βρέθηκαν περισσότερες από μία φορές μέσα στο εργαστήριό του, τη διεύθυνση του οποίου της υπέδειξε με χάρτη.

«Επειδή ξέρω ότι η προσβολή αυτή είναι μεγάλη, θα παραιτηθώ απ’ όλα. Το θέμα είναι γιατί να μου κάνει κακό σε μένα και στη δουλειά μου. Θα έχω πρόβλημα με την οικογένειά μου. Γιατί να πληρώσω όλα αυτά χωρίς να φταίω;» επισημαίνει ο πρώην διαιτητής στην εκπομπή «Η Δίκη» του ΟΡΕΝ.